Σάλος με το τρολαρισμα του Παύλου Πολακη για τη φετα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Παύλος Πολάκης τρολάρει τον Κυριακο Μητσοτάκη για την τιμή της φέτας, την οποία ο πρωθυπουργός λέει ότι βρίσκει στα 6,28 ευρώ με αποτέλεσμα να προκληθεί θύελλα αντιδράσεων.

«Μητσοτάκη, επιτέλους τη βρήκα!» γράφει ο Πολάκης και προσθέτει: «μάλιστα φθηνότερη από τη δικιά σου των 6,28 ευρώ, άλλα τα 400 γραμμάρια».

Και συνεχίζει ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στις φαιδρές δικαιολογίες της κυβέρνησης που αρνείται να μειώσει τον ΦΠΑ στα τρόφιμα: «Είναι προφανές πως η ακρίβεια οφείλεται στην Ουκρανία, στο Αλφα του Κενταύρου, στις μαγνητικές καταιγίδες που εκπέμπει ο ήλιος και ΟΧΙ στο CVC FUND που εξαγόρασε τα πάντα και από το 2021 που ΟΝΤΩΣ Η ΦΕΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΙΛΟ 5-7 ευρώ την εξακόντισε στα 13-15 ευρώ».

    • Για τη μεν σοβαρότητα της καταστάσεως και τον κίνδυνο διακωμώδησης και (μέσω αυτής) αποδοχής των απαράδεκτων συνθηκών, συμφωνώ μαζί σας. Έχουμε εθιστεί σε μιας μορφής αυτο-οικτιρμό που οδηγεί σε παθητική μοιρολατρία. Οι κυβερνώντες όμως αξίζουν τον διασυρμό, και τίποτα λιγότερο από αυτόν, και (μέσω αυτού) την κατάλυση της τεχνητής και ψεύτικης εικόνας της δήθεν αριστείας, όταν στην πραγματικότητα αυτό που ενσαρκώνουν είναι επικίνδυνη αχρηστία και ακόρεστη απληστία. Στον εμπαιγμό που επιφυλάσσει ο σημερινός κάτοχος του Πρωθυπουργικού Αξιώματος έναντι των Πολιτών, αντιστοιχεί μόνο ο ανάλογος εμπαιγμός των πολιτών έναντι του εγωπαθούς απατεώνα που τους βλάπτει επί καθημερινής βάσεως. Αυτή θα πρέπει να είναι η αρχή διάλυσης του καθεστώτος ανωμαλίας που βιάζει την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ