Το μοντελο με το “σύνδρομο του Μπέντζαμιν Μπάτον”: Ειναι όντως 74 ετων;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο καταιγισμό σχολίων προκάλεσε μια ανάρτηση της Βέρα Γουάνγκ της σχεδιάστριας μόδας που βρίσκεται συχνά πυκνά στο επίκεντρο για την εξωτερική της εμφάνιση που δεν… ανταποκρίνεται στην ηλικία της.

Στα 74 της χρόνια η Βέρα Γουάνγκ έκανε ξανά τους ακόλουθούς της να αναρρωτιούνται τι συμβαίνει και πώς είναι δυνατόν να δείχνει τόσο νέα. Ποζάροντας με μαγιό σε μια πισίνα, η Γουάνγκ μοιάζει με μικρό κοριτσάκι.

Πολλοί έσπευσαν να την αποθεώσουν για την εικόνα της, άλλοι σχολίασαν ότι δεν γίνεται να είναι 74 ετών και άλλοι ότι μάλλον έχει το σύνδρομο του Μπέντζαμιν Μπάτον. Φυσικά δεν έλειψαν και εκείνοι που κάνουν λόγο για επεξεργασία των φωτογραφιών, κάτι που στις μέρες μας θεωρείται… δεδομένογια τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε πρόσφατες φωτογραφίες από το Met Gala και τα Αcademy Awards η σχεδιάστρια μόδας φαίνεται πιο γερασμένη απ’ότι στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, ωστόσο και πάλι, η εξωτερική της εμφάνιση παραπέμπει σε μια πολύ νεότερη γυναίκα:

%CE%93%CE%BF%CF%85%CE%AC%CE%BD%CE%B3%CE%BA

28441045

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ