Η αποθέωση του Στέφανου Κασσελακη στο OPAP Arena τρόμαξε το Μαξίμου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με το στομα ανοικτό εχουν μείνει στο Μαξίμου οι ακριβοπληρωμένοι σύμβουλοι επικοινωνίας του Μητσοτακη με την τροπή που πήρε η εμφάνιση του Στέφανου Κασσελακη στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φιορεντινα.

Ο Στεφανος Κασσελακης βρέθηκε ανάμεσα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και αποθεώθηκε στον χθεσινό αγώνα με το Μαξίμου να μένει αφωνο απο την θερμή υποδοχή των φιλάθλων στο πρόσωπο του.

Μαλιστα το τελειωτικό χτύπημα ήρθε το πρωι οταν ειδαν την ανάρτηση του Θεοδωρή Ρουσοπουλου οπο την μπυραρία στο Οσλο οπου Γιώργος Παπανδρεου, Θοδωρής Ρουσόπουλος και Αλέξης Τσιπρας παρακολούθησαν αγκαλιασμένοι τον αγώνα.

Ο Κασσελακης με το ανώνυμο πληθος και οι πολιτικοι αγκαλιασμένοι αλλα απομονωμένοι απο τον κόσμο.

Πλέον στο Μαξίμου καταλαβαίνουν πως Νεα Αριστερά και Λοβερδος κόβουν ψήφους απο το Πασοκ και οχι το ΣΥΡΙΖΑ που παραμένει ενισχυμένος στις δημοσκοπήσεις και σε συνδιασμο με την ανοδική τροχιά της Ελληνικής Λύσης η επόμενη μέρα των ευρωεκλογών δεν θα ειναι καλή για την ΝΔ.

Η ΝΔ πλέον νιωθει διπλή απειλή, απο τα δεξιά της με τον Βελόπουλο που μπορει άνετα να ειναι η έκπληξη των ευρωεκλογών με διψήφιο ποσοστό και απο τον ΣΥΡΙΖΑ που κατάφερε να σταματήσει να κατρακυλάει προς τα κάτω. Και όλα αυτά με τη βοήθεια του Λοβερδου αλλα και της Αχτσιογλου που ψαλιδίζουν τις ψήφους του Πασοκ, δίνοντας του την χαριστική βολη.

Υ.Γ. Αν τις επόμενες ώρες δούμε καμία ξαφνική εσωκομματική επίθεση στον Στέφανο Κασσελακη που θα εξυπηρετεί τα σχεδια του Μαξίμου δεν θα ειναι γιατί τους άγγιξε το Impulse που ελεγε παλιότερα η διαφημιση αλλα για αλλους λόγους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ