Πως θα αντιδρούσαν οι σωματοφύλακες του Μητσοτακη αν καποιος τον έσφιγγε οπως ο κύριος στο γήπεδο τον Κασσελακη;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο βιντεο που ανέβασε ο Στεφανος Κασσελακης απο το γήπεδο OPAP Arena βλεπουμε έναν φίλαθλο που απο την χαρα του πιάνει τον Στέφανο Κασσελακη απο το λαιμό και τον σηκώνει και πανηγυρίζει μαζί του.

IMG 8635

Το μυαλο μας πήγε πως θα αντιδρούσαν οι σωματοφύλακες του Κυριακου Μητσοτακη αν κάποιος έκανε το ίδιο στον πρωθυπουργό.

Αν κρίνουμε απο την συμπεριφορά τους προχθες που προσπάθησε να πλησιάσει τον πρωθυπουργό η κόρη του Νίκου Πλακια που έχασε τις δίδυμες αδερφές της και την ξαδέρφη της στα Τεμπη και την απομάκρυναν σηκωτή εικάζουμε πως θα τον βασάνιζαν ακόμα οι σωματοφύλακες του Μητσοτάκη μέσα σε κάποιο από τα μαύρα τζιπ για να ομολογήσει αν τον έβαλε ο Πούτιν να στραγγαλίσει τον πρωθυπουργό!

  1. Αυτά τα ουγκανα, χειροκροτούν επειδή ό άθλιος Με τους μπράβους του σπρώχνουν βίαια την κοπέλα ( που ένοιωσε τόσο ανείπωτο πόνο από το έγκλημα των Τεμπών )καί τούς φίλους της , και ουρλιάζουν κιόλας. Η ψήφος αυτών τών σανοφαγων που τό μόνο πού έχουν στο κεφάλι τους ( δεν λέω στο μυαλό τους, πού νά τό βρουν) είναι ,” για ένα καλοκαιρινό ,” νά μήν χάσει τό τσιτάχ την εγκληματική οργάνωση, είναι ίση με τήν δική μου, και αυτό λέγεται Δημοκρατία. Βρε άντε αποδω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ