Γέμισε κίτρινα καθίσματα η Αθήνα: Στην Δικαιοσύνη προσφεύγει η ΑΕΚ για τους βανδαλισμούς στην OPAP Arena

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήταν λογικό και αναμενόμενο η ΑΕΚ να αναφερθεί και στις εικόνες που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου με βάνδαλους οπαδούς του Ολυμπιακού να έχουν πάρει ως λάφυρα καθίσματα από το γήπεδο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, λοιπόν, διευκρίνιζε ότι ανεξάρτητα από την εξέλιξη της πειθαρχικής δίωξης της UEFA σε βάρος των υπεύθυνων ομάδων ή προσώπων για τους βανδαλισμούς στο γήπεδο, έχει ήδη προβεί σε ενέργειες προκειμένου να της γνωστοποιηθούν τα στοιχεία των δραστών.

Από την ΑΕΚ τόνιζαν πως «αυτό γίνεται για να στραφούμε εναντίον τους αστικά για την λήψη αποζημιώσεων, αλλά και ποινικά για την αποβολή τους από τα γήπεδα και την βαριά ποινική τους τιμωρία».

Μάλιστα, από την ΑΕΚ έλεγαν πως «μιλάμε για πρόσωπα που έχουν ήδη από μόνοι τους κάνει δημοσιεύσεις, κάποιοι και με τα ονόματά τους. Οπότε, καταλαβαίνετε πως δεν χρειάζεται να ψάξουμε και πολύ για τα συγκεκριμένα άτομα. Υπάρχει όμως και ό,τι έχει εντοπιστεί από το σύστημα ασφαλείας, που στον τελικό ήταν υπό τον έλεγχο της διοργανώτριας και ζητάμε να μας γνωστοποιηθούν κι από εκεί στοιχεία».

Πηγή: SDNA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ