Σφοδρή επίθεση του Κωστα Βαξεβάνη στην Σοφια Μπεκατωρου για τις προσφατες δηλώσεις της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγαπητή κυρία Μπεκατώρου. Η σύζυγος του πρωθυπουργού (και κάθε πρωθυπουργού) σύμφωνα με τον ΟΗΕ είναι Πολιτικώς Εκτεθειμένο Πρόσωπο (ΠΕΠ) και πρέπει να ελέγχεται και να λογοδοτεί.

Ο έλεγχος του Πόθεν Έσχες προβλέπεται από τον ελληνικό και τον ευρωπαϊκό νόμο και όχι από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κάθε έλεγχος λοιπόν δεν αποτελεί στοχοποίηση αλλά δημοκρατική ευθύνη. Εδώ οι λεπτομέρειες για να μην κατηγορηθείτε ότι από το ξεκίνημα της πολιτικής σας καριέρας για κάποιο λόγο μπήκατε σε λογικές συγκάλυψης και διαπλοκής. Συνεχίστε την ανάγνωση.

 1. Ωραία τα έχει και τα χαίρεται η οικογένεια Μητσοτάκη 41 ακίνητα όπως διαβάζουμε για να είμαστε μέσα στην επικαιρότητα και να γνωρίζουμε και τις επιλογές μας σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.
  Απορρέουν όμως πολλές υποχρεώσεις για όλα αυτά τα ακίνητα.
  Λογιστής ώστε να έχει τον χρόνο και την ικανότητα να τα παρακολουθεί.
  Ενοίκια εάν ενοικιάζονται που πρέπει να δηλώνονται εισοδήματα στην εφορία.
  Καταβολή φόρου ακίνητης περιουσίας.
  Καταβολή ΕΝΦΙΑ
  Πληρωμές για είδος θέρμανσης που κάνουν χρήση.
  Πληρωμές σε λογαριασμούς ΔΕΗ και Νερού.
  Ανταποκρίνεται σε όλα αυτά η οικογένεια με καθαρό μητρώο.
  Ως φορολογούμενοι πολίτες γνωρίζουμε πολύ καλά τι πληρώνουμε σε φόρους,
  γνωρίσουμε από πρόστιμα και ελέγχους.
  Έχουμε πλήρη εικόνα τι σημαίνει να έχεις κάποια ακίνητη περιουσία.
  Διαβάζουμε πράγματα που τρομάζουν ως προς το μέγεθος της διαπλοκής, αλλά κυρίως ως προς το ανάστημα προσώπων του χώρου της πολιτικής που ο απλός πολίτης έδωσε την ψήφο του με απώτερο σκοπό να ελπίζει σε καλύτερες μέρες, σε αξιοκρατία και διαφάνεια.
  ΚΑΤΑΝΤΙΑ πόσο κάτω.

 2. Έχει πολύ δίκιο ο Βαξεβανης!!! Άλλο να εκθέτεις κάποια άδικα και άλλο η Μαρεβα!!!!Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα!!! Αυτή η κυρία πρέπει να λογοδοτήσει για την περιουσία που αποκτήθηκε στην Ελλάδα!!! Και εκτός αυτού κάνεις δεν γνωρίζει ποια είναι η πραγματική περιουσιακή της κατάσταση! Απαράδεκτο να λέγονται τέτοια από Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα υποψηφίους βουλευτές!!

 3. Η υποτιθέμενη σεξουαλική παρενόχληση… έγινε βατήρας για πολιτικές υποψηφιότητες… Κυρά μου ποιά είσαι που μπορείς να παίρνεις θέση σε ξένες λοβητούρες;;;;; Το αποτέλεσμα θα ναι η πληρωμή σου….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ