Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο: Ουρές μεσα στον ήλιο για ένα μπουκάλι νερό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάτω από τις συνθήκες καύσωνα οι κάτοικοι της Μαγνησίας καλούνται να αντιμετωπίσουν την επιδημία γαστρεντερίτιδας που έχει πλήξει την περιοχή και που αποδίδεται στο βακτήριο της σαλμονέλας.

Δέκα ακόμη κρούσματα γαστρεντερίτιδας εντοπίστηκαν σήμερα στον Ριζόμυλο. Οι άνθρωποι είχαν εκδηλώσει συμπτώματα, αλλά αποφάσισαν να μην πάνε σε κάποιο νοσοκομείο και να παραμείνουν στο σπίτι τους, λαμβάνοντας θεραπεία από ιδιώτες γιατρούς.

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, μέχρι χθες είχαν εντοπιστεί 100 κρούσματα γαστραντερίτιδας στη Μαγνησία. Σύμφωνα με το traxydromos.gr, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και αύριο σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο, μετά από απόφαση του Δημάρχου.

Το Γυμνάσιο Στεφανοβικείου λόγω των ενδοσχολικών εξετάσεων θα λειτουργήσει κανονικά λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Εικόνες ντροπής, με τον ήδη άγρια δοκιμαζόμενο κόσμο της Μαγνησίας να κάνει ουρές για να προμηθευτεί ένα μπουκάλι νερό και να ταλαιπωρείται κάτω από τον ήλιο.

Η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ριζομύλου Γιώτα Τσόγκαρη αναφέρει ότι επικρατεί σύγχυση και πανικός.

«Οι κάτοικοι βγαίνουν στην πλατεία για να πάρουν νερά γιατί φοβούνται ότι δεν θα τους φτάσουν. Είναι πρωτόγνωρες αυτές οι καταστάσεις. Επικρατεί πανικός», ενώ σημειώνει ότι μεγάλες υδροφόρες έχουν σταθμεύσει και στα δύο χωριά και μέσω βάνας, ο κόσμος εφοδιάζεται νερό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ