Αποκάλυψη olympia για το Πόθεν Έσχες της ΝΔ: Τι έγιναν τα Θαλασσοδάνεια από την Αγροτική Τράπεζα;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias

Το Olympia.gr είναι το πρώτο και ίσως από τα λίγα blog στην Ελλάδα που αποκάλυψαν τον σκάνδαλο με τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων μέσω της Αγροτικής Τράπεζας.

Συγκεκριμένα στις 6 Δεκεμβρίου 2017, είχαμε αποκαλύψει ότι συστημικός τραπεζίτης, ο οποίος είχε προειδοποιήσει την τότε διοίκηση της ΑΤΕ, ότι λειτουργεί με εντολές της κυβέρνησης και τα θαλασσοδάνεια πήγαν στο καλό κομμάτι της τράπεζας και δεν έγιναν απαιτητά και στη συνέχεια με την τροπολογία τη ντροπής οι τραπεζίτες απαλλάχθηκαν από τις ποινικές ευθύνες!

Οι δικαστές που διερευνούσαν το γιγαντιαίο σκάνδαλο συναντούσαν τεράστια εμπόδια γιατί η φωτογραφική τροπολογία των Σαμαρά και Βενιζέλου προστάτευσε τους τραπεζίτες. Μέχρι που το κορυφαίο στέλεχος της ΑΤΕ κατέθεσε συγκλονιστικά που τεκμηριώνουν το κακούργημα της απάτης, της σύστασης εγκληματικής συμμορίας και άλλες βαρύτατες κατηγορίες.

Τι έγιναν εκείνα τα θαλασσοδάνεια κύριε Μητσοτάκη;

Όσο δεν απαντά η ΝΔ για τα δάνεια εμείς θα ρωτάμε: Που βρίσκονται τα δάνεια της ΝΔ που είχε πάρει από την Αγροτική Τράπεζα; Τι ρυθμίσεις έχουν γίνεί, αν έχουν γίνει, για το δάνεια από την Πειραιώς (μόνο 15εκ€);

Αφού έχει καταγγελθεί το δάνειο που είχε πάρει από την Attica Bank, που είναι το πιο πρόσφατο ημερομηνιακά, μήπως ισχύει το ίδιο και για όλα τα προηγούμενα με βάση την εξέλιξη του δανεισμού που συνεχώς αυξάνεται και ως το 2022 ήταν στα 435εκ€;

Υ.Γ: Κάποιες απαντήσεις τις γνωρίζουμε ήδη.

  1. Όπως έχουν γράψει άλλοι και αλλού, το παιχνίδι ονομάζεται “δανεικά κι αγύριστα, κι αν σε πιάσουν, γύρισ’ τα” και είναι πάρα πολύ παλιό. Οι τραπεζίτες θέλουν να δώσουν λεφτάκια στον ευνοούμενό τους, αλλά για να φανεί επίσημο, λένε ότι του τα “δανείζουν με ευνοϊκούς όρους” με διάφορες (και αδιάφορες) δικαιολογίες, όπως ας πούμε ότι το νερό είναι βρεγμένο ή ότι η Μαδαγασκάρη εφαρμόζει διεθνές πρόγραμμα αύξησης του αριθμού των λεμούριων. Τα λεφτάκια δεν κάθονται ποτέ ακίνητα, αλλά περνάνε σε άλλα χεράκια με χρεογραφάκια και επενδύονται με μυστικάκια γεννώντας και άλλα λεφτάκια. Αν ποτέ η τράπεζα τα ζητήσει πίσω, θα έχει μείνει καθαρό κέρδος στον ευνοούμενό της το οποίο ποτέ δεν θα είχε ως απλός καταναλωτής. Αλλά παίζει και να μην τα ζητήσει πίσω ποτέ, αφού δεν διώκονται τα στελέχη της.

  2. Και γιατί δεν διώκονται τα στελέχη της; Επειδή ο ευνοούμενός της είναι πολιτικός, και ω του θαύματος, αυτός φτιάχνει (ή μάλλον μεταφέρει) τα νομοσχεδιάκια στη Βουλή. Και, για δες, τα νομοσχεδιάκια είναι ευνοϊκά για τους τραπεζίτες… Μα πώς έγινε τώρα αυτό; Τό ‘να χέρι νίβει τ’ άλλο, και τα δυο μας κλέβουνε. Κλίκα οι τραπεζίτες με τους πολιτικούς ή όπως το έλεγε μια Μεγάλη Μορφή, που πρέπει να μνημονεύεται σήμερα, υπάρχει ένα τραπεζιτικό-πολιτικό σύμπλεγμα, το οποίο λυμαίνεται τα πάντα! ΜΑΖΙ τα φάγανε, και μας θέλουν συνενόχους! Φάγανε τις ζωές μας, το μέλλον μας, τα αγέννητα παιδιά μας, την οικονομία μας, την Πατρίδα μας! Και να πούμε και το άλλο κι ας κάνει “ΤΖΙΖ” για ορισμένους: το παιχνιδάκι δεν το παίζουν μόνο οι τράπεζες, αλλά και οι εταιρείες όπως η SIEMENS, η NOVARTIS και ούτω καθεξής!

  3. Και κάθεται ο λαός που γέννησε τη Δημοκρατία και τον φτύνει κατάμουτρα το κουλόπαιδο, ένα ανάγωγο, αναίσχυντο, ανήθικο, ασυνείδητο, ακοινώνητο, μικρόψυχο, εγωπαθές, ναρκισσιστικό, ξιπασμένο, κακόβουλο, ευνοούμενο κάθαρμα, με τον παλιάτσο-αρχισούργελο της χώρας και την μουλωχτή ποντικομαμή που έχει για αντιπροέδρους της αγνώριστης “Νέας Δημοκρατίας” (όπως το newspeak για να εμπαίζει και το πολίτευμα έτσι όπως έχει γίνει) και ακόμα παρέα με τον Βορβορίδη, τον Ναζιστόσπορο Πλεύρη, το Σημιτοπασοκικό τσιράκι και την αρχιαπατεώνισσα την κλέφτρα των email, κι όλοι αυτοί να κάνουν μαζικές υποκλοπές, να αβαντάρουν μαυραγορίτες, και κρατάνε ανοιχτά τα πόδια της Ελλάδας για να τη βιάσουν ξανά όσο γουστάρουν οι κωλότουρκοι, που θα έπρεπε να τρώνε κλωτσιές από ΟΛΗ τη Δυτική Συμμαχία.

  4. Η χωρα μας χρειαζετε νεους Ανθρωπους με υγειης μυαλα, που να εχουν ορεξη για δουλεια .Να γινει καινουργια επανεκιννηση , με σκοπο το ευρωπαικο Κρατος .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ