Έσβησε στα 55 του μόλις χρόνια ένας σπουδαίος δημοσιογράφος, ένας αξιόλογος άνθρωπος, ο Ηλιας Τζαφερης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα είναι μια μέρα γεμάτη θλίψη για όλους εμάς που είχαμε την τιμή και την ευχαρίστηση να συνεργαστούμε με τον Ηλία Τζαφέρη και να μάθουμε από την αφοσίωση και το πάθος σου για τη δημοσιογραφία.

Θυμάμαι με ευγνωμοσύνη τις ημέρες που πέρασα γράφοντας για την εφημερίδα “Το Καρφί”, ένα έντυπο που εσύ ανέδειξες με την οξυδέρκεια, τη δυναμική σου και την αστείρευτη αγάπη σου για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Κάθε άρθρο που δημοσίευσα εκεί, κάθε λέξη που έγραψα, είναι τιμή μου.

Η δημοσιογραφία είναι πιο φτωχή σήμερα…

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ηλίας Τζαφέρης σε ηλικία 55 ετών.
Ο Ηλίας Τζαφέρης μετρούσε 34 χρόνια ενεργού δημοσιογραφικής πορείας
Σύνταξη ΙΝ
Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Καρφί», καθώς και της ιστοσελίδας «Lykavitos», Ηλίας Τζαφέρης, σε ηλικία 55 ετών.
Ο Ηλίας Τζαφέρης μετρούσε 34 χρόνια ενεργού δημοσιογραφικής πορείας με παρουσία σε όλα τα μέσα (τηλεόραση, εφημερίδες, ιστοσελίδες, ραδιόφωνο).
Ποιος ήταν ο Ηλίας Τζαφέρης
Ο εκλιπών ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 1990 από τον Flash 961 Radio.
Το 1994 ανέλαβε χρέη αρχισυντάκτη στο Κανάλι 5 (Alter) για 5 χρόνια, από το 1994 μέχρι το 1999, ενώ παράλληλα ανέλαβε διευθυντής στο Business Radio (από το 1997 ως το 1999).
Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ο Alpha, στον οποίο ανέλαβε χρέη αρχισυντάκτη από το 2000 ως το 2002, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην εφημερίδα «Το Άρθρο», για λογαριασμό της οποίας εργάζεται από το 2007 ως το 2011.
Ακολούθησε η στροφή σε έντυπα κυρίως οικονομικού περιεχομένου, αναλαμβάνοντας για ένα χρόνο αρχισυντάκτης στην «Ημερησία», ενώ στη συνέχεια ιδρύει την εταιρία HT Press Online, η οποία είχε υπό τη σκέπη της δύο ενημερωτικά sites: το Lykavitos.gr και το Moneypress.gr. Τέλος, ανέλαβε διευθυντής στην εφημερίδα «Καρφί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ