Σκηνικό μονομαχίας θύμιζε η συνεντευξη του Στέφανου Κασσελακη στον Νίκο Ευαγγελάτο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Νίκος Ευαγγελατος στάθηκε στα 10 βήματα αποσταση απέναντι απο τον Στέφανο Κασσελακη σαν να ήταν έτοιμοι να μονομαχήσουν….

IMG 9136

Η ελληνική κοινωνία να έχει μία ισχυρή αντιπολίτευση και να πει τέλος στην αλαζονεία του 41%, τέλος στην συγκάλυψη τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης

«Μας είχαν για τελειωμένους και τώρα είμαστε ο ένας αντίπαλος για όλα τα κόμματα. Δεσμεύομαι ότι δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη του κόσμου» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Τιμή μου που με στοχοποιούν, τιμή μου που θέλουν να με ελέγξουν τόσο πολύ. Θα παλέψω με τη δύναμη του κόσμου» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απαντώντας στη ΝΔ για το πόθεν έσχες και συμπλήρωσε: «Έξω από εμένα αυτή η λάσπη, την επιστρέφω εξολοκλήρου».

«Γιατί με φοβούνται τόσο πολύ; Οι ίδιοι άρχισαν να μιλούν για το πόθεν έσχες για να αποπροσανατολίσουν από τα Τέμπη και την ακρίβεια. Έχει έρθει η ώρα να ζητήσει ο ελληνικός λαός από τη ΝΔ για τα χρήματα της καμπάνιας της» επισήμανε σε άλλο σημείο ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι είναι ο μόνος πολιτικός που έχει παρουσιάσει πόθεν έσχες για το 2023 και ζήτησε να «σταματήσει αυτή η καραμέλα».

«Ο ελληνικός λαός απαιτεί πολιτική συζήτηση και όχι πολιτικό παιχνίδι. Ο κ. Γεωργιάδης και όλοι αυτοί έχουν καριέρα από την πολιτική, είναι τοξικοί, έχουν κάνει στασίδι στα κανάλια. Δείτε πόσο με φοβούνται» σημείωσε κληθείς να σχολιάσει τις αλλεπάλληλες δηλώσεις του υπουργού Υγείας σε βάρος του.

«Ένα σάπιο σύστημα εναντίον ενός νέου ανθρώπου. Ένα κυβερνών κόμμα με μαύρα χρήματα, αδιευκρίνιστους, απέναντι σε έναν νέο άνθρωπο και ένα κόμμα που δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ» υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Είμαι ο μόνος που χαλάω την πιάτσα για όλους τους» είπε παράλληλα, τονίζοντας ότι όλα τα κόμματα έχουν στραφεί εναντίον του.

«Μας είχαν για τελειωμένους και τώρα είμαστε ο ένας αντίπαλος για όλα τα κόμματα. Δεσμεύομαι ότι δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη, οι πόρτες θα είναι ανοιχτές για όποιον θέλει να προσφέρει» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει αυτό που κάνει και μετά τις ευρωεκλογές.

«Έχει σημασία για την ελληνική κοινωνία να έχει μία ισχυρή αντιπολίτευση και να πει τέλος στην αλαζονεία του 41%, τέλος στην συγκάλυψη» υπογράμμισε.

  1. Μπράβο Πρόεδρε!! Είσαι μοναδικός!!!! Είμαστε μαζί σου!!!Ας ελπίσουμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς που ψήφισαν το 41% να ξύπνησαν και να διορθώσουν το λάθος τους!!! Ψήφισαν την χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων ετών!!!! ΠΡΌΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ