Απίστευτο! Η Γερμανία όντως ετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Γερμανία έχει δημιουργήσει ένα σχέδιο σε περίπτωση πολέμου με τη Ρωσία

Η γερμανική κυβέρνηση έχει δημιουργήσει ένα σχέδιο δράσης για τον πληθυσμό της δημοκρατίας σε περίπτωση ένοπλης σύγκρουσης με τη Ρωσία. Δημοσιεύτηκε από τη γερμανική εφημερίδα Bild.

«Τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ θα μεταφερθούν σε όλη τη Γερμανία στην ανατολική πλευρά, ενώ οι δυνάμεις της Μπούντεσβερ θα είναι επίσης εκεί. Το κείμενο αναφέρει ευθέως ότι σε περίπτωση ταυτόχρονης επίθεσης σε πολλά μέρη, το κράτος δεν θα μπορεί να βοηθήσει όλους: οι άνθρωποι πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τις δυσκολίες», αναφέρει η δημοσίευση.

Το σχέδιο αποκλείει επίσης την απαγόρευση της διάλυσης του τρέχοντος κοινοβουλίου ενώ «η Γερμανία αμύνεται». Επιπλέον, το κείμενο πραγματεύεται το ζήτημα των πιθανών ελλείψεων τροφίμων. Από αυτή την άποψη, προτείνεται η εισαγωγή προτύπων για τη διανομή τροφίμων. Η κυβέρνηση αναμένεται να συγκεντρώσει μια «έκτακτη προμήθεια» με ρύζι, όσπρια και συμπυκνωμένο γάλα για να παρέχει στον πληθυσμό ένα ζεστό γεύμα την ημέρα.

Νωρίτερα, ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς δήλωσε ότι πολλοί Γερμανοί πολίτες φοβούνται τον κίνδυνο κλιμάκωσης της σύγκρουσης στην Ουκρανία. Πρόσθεσε ότι η διασφάλιση της ειρήνης δεν σημαίνει «πετώντας μια λευκή σημαία», οπότε η Γερμανία θα συνεχίσει να «στηρίζει την Ουκρανία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ