Επεισόδιο με την Ιταλίδα πρωθυπουργό στην Αλβανία: Φτιάχνεις νέο Γκουαντάναμο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ διεξαγόταν η συνέντευξη Τύπου μεταξύ του πρωθυπουργού Έντι Ράμα και της Ιταλίδας ομολόγου της Τζόρτζια Μελόνι στο Σεντζίν της Αλβανίας, σημειώθηκε ένα επεισόδιο, σχολιάζουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Ιταλός βουλευτής του αντιπολιτευόμενου κόμματος «+EUROPA — Più Europa», Ρικάρντο Μάτζι /Riccardo Maggi, επέλεξε να διαμαρτυρηθεί με τον δικό του τρόπο για τη συμφωνία Αλβανίας-Ιταλίας για τους μετανάστες.

Ο Ιταλός βουλευτής κρατούσε στο χέρι του ένα πλακάτ που έγραφε «Όχι στο ιταλικό Γκουαντάναμο», αφού ακόμη και στην Ιταλία η αντιπολίτευση της χώρας θεωρεί το στρατόπεδο μεταναστών ως φυλακή του Γκουαντάναμο, σημειώνει η Gazeta Shqiptare.

%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%BD3456%CF%86%CE%B7%CE%B4%CF%81%CF%841

Το περιστατικό συνεχίστηκε και μετά το τέλος του συνεδρίου, όπου ο βουλευτής αντιμετώπισε την πρωθυπουργό Μελόνι, όπου υπήρξε και συζήτηση. Απέδωσε ευθύνες στη Μελόνι, λέγοντας ότι δεν έχει ενημερώσει κανέναν πώς θα λειτουργήσει το κέντρο μετανάστευσης στη βόρεια Αλβανία.

«Είναι ευρωπαϊκή και ιταλική νομοθεσία που φέραμε εδώ, αλλά δεν θέλατε το ‘Più Europa; Φέραμε την ευρωπαϊκή νομοθεσία εδώ»,  απάντησε η Μελόνι.

Η συζήτηση μεταξύ πρωθυπουργού Μελόνι και βουλευτή Μάτζι

%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%BD3456%CF%86%CE%B7%CE%B4%CF%81%CF%84123

Μάτζι:  Κάνατε το θύμα για περίπου μια ώρα, χωρίς να εξηγήσετε πώς θα λειτουργούσε αυτό το κέντρο!

Μελόνι:  Παρακαλώ φύγετε ( φωνάζει τους Φύλακες)

Μάτζι:  Αν συμβαίνει αυτό σε έναν βουλευτή μπροστά στις κάμερες, μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει με τους μοναχικούς που θα είναι κλεισμένοι εδώ μέσα.

Μελόνι:  Είναι ευρωπαϊκή και ιταλική νομοθεσία που φέραμε εδώ, αφού δεν το θέλατε (στην Ιταλία) το Piu Europa. Φέραμε εδώ την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Μάτζι: Ντροπή σου! Ξοδεύετε 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να δημιουργήσετε ένα εκλογικό hotspot!

The Hellenic Information Team

  1. Μπράβο μαγκιά ο Αλβανός πολιτικός! Ας είχε τη μισή ο Κούλης κ θα είχαμε προκόψει και δεν θα συγκρινομασταν μόνο με Βουλγαρία!
    Μετά τους Τούρκους, που έγιναν υπερδύναμη, Ρουμάνους και τις χώρες της Βαλτικής, κουμάντο στα Βαλκάνια κάνουν οι Σέρβοι καί εμείς ψηφίζουμε τους προδότες που μας κατάντησαν πιο φτωχούς κ πεινασμένους από τις εποχές των μνημονίων!
    Μπεεεε 41% πρόβατα.

    • Είσαι απόλυτα σωστός σε αυτά που λες.Ειναι απορίας άξιον που είναι η περίφημη σοφία των Ελλήνων ψηφοφόρων.Οταν η χώρα μας ρειμαζετε καθημερινά από την πλειοψηφία και ο κοσμακης γίνεται καθημερινά φτωχότερος σε όλα .όταν δεν έχει Νοσοκομεία όταν τα ψέματα της Κυβέρνησης είναι καθημερινότητα πως παίρνει αυτό το συνοθηλευμα κόμματος 41 0/0.Ζητειται μια πειστική απάντηση .

    • Ψηφίζουν 8.800.000, ο μητσοτάκης πήρε 1.900.000 ψήφους που σημαίνει το 21% των ψηφοφόρων της Πατρίδος μας και 180.000 απο 115 εως 165 ετων.
      Αποχή 4,000.000 Έλληνες και το ποσοστό έγινε 41%.

  2. TO PRWTO SXOLIO GIA TON MHTSOTAKH EINAI TETOIO STOURNO POU DEN KATALAVE OTI AUTOS HTAN BOULEUTHS THS ITALIAS …NA SPHFISEIS TO FOUSTHS GIA NA PATE MPROSTA ME TA OPISTHIA …KOMOUNISTES TOU K@LOU…OUST APO THN ELLADA

    • Εσύ τι σκατά γράφεις και τι σε νοιάζει αφού δεν είσαι καθαρός Έλλην?
      Δεν φτάνει αυτό αλλά είσαι και λίγο περισσότερο από ότι συνήθως ηλίθιος για δεξιό παρτάλι..
      Ρε μήπως είστε ο Πρίγκηψ της Ελλάδας Νικόλας Γλυξμπουργίδης? Αλλιώς γιατί να τα έχεις με τους Αριστερούς? Βέβαια ίσως να σου πήρε το σπίτι ο Τσίπρας η επειδή δεν μπορούσες ούτε να φας λόγο της ακρίβειας ενώ τώρα με την ..τάνα τον Μητσοτάκη ζεις σαν άρχοντας στο πάρκο και τρως αμέσως ότι βγάλεις από πίσω σου για να είναι ζεστά και φρέσκα? Εντάξει ρε συνέλληνα ηλίθιε.. Τώρα κατανόησα τους λόγους που επιλέγεις κλέφτες και δολοφόνους😜 Είσαι εφοπλιστής η πρωταθλητής των ηλίθιων.. Περαστικά θύμα του αλογομούρη💪🏻🙄🥳

    • Γράψε στα Ελληνικά όλο το κείμενο πρέπει να βγάζουμε τα μάτια μας να το διαβάσουμε δεν καταλαβαίνω γιατί γράφετε αυτό το συνονθύλευμα γλωσσών.
      ΈΛΕΟΣ πια, με τις ξενόφερτες χαζομάρες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ