Έλενα Κουντουρά: Η πιο επιδραστική ευρωβουλευτής της κεντροαριστεράς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα διάκριση για την ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Κουντουρά, η οποία σύμφωνα με τον ανεξάρτητο Οργανισμό EU Matrix, συγκαταλέγεται στους πέντε πιο επιδραστικούς Έλληνες ευρωβουλευτές, αλλά και στους 20 κορυφαίους Ευρωβουλευτές, που είχαν τη μεγαλύτερη επιρροή στον τομέα των μεταφορών και του τουρισμού από την αρχή της θητείας τους έως και σήμερα.

Σημειώνεται ότι στην έκθεση έχουν αξιολογηθεί για το έργο τους, τη συμμετοχή τους στο Ευρωκοινοβούλιο και στην επιρροή που άσκησαν για χάραξη πολιτικών, 705 ευρωβουλευτές.

«Είμαι περήφανη που η Ελλάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία διακρίνεται στην Ευρώπη. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα αυτή η αναγνώριση της σκληρής δουλειάς μου και του έργου μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο» αναφέρει σε δήλωσή της η συντονίστρια της πολιτικής της ομάδας στην Επιτροπή Μεταφορών και Τουρισμού».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει δώσει πραγματικό αγώνα στο Ευρωκοινοβούλιο, μέσα σε πρωτοφανείς αλλεπάλληλες κρίσεις τα πέντε τελευταία χρόνια, ώστε να βελτιώσουμε την ευρωπαϊκή νομοθεσία και τις εθνικές νομοθεσίες, να πιέσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις εθνικές κυβερνήσεις να εφαρμόσουν ανθρωποκεντρικές πολιτικές, και συνολικά για να καλυτερεύσουμε τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη» σημείωσε η κα. Κουντουρά, ήταν εισηγήτρια στην έκθεση-ψήφισμα για το Πλαίσιο Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Οδική Ασφάλεια 2021-2030, αλλά και μέλος των Επιτροπών Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας ITRE και Δικαιωμάτων των Γυναικών & Ισότητας των Φύλων FEMM.

«Αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, για μία ισχυρή Ελλάδα σε μία δημοκρατική, δίκαιη, κοινωνική και αλληλέγγυα Ευρώπη» καταλήγει στη δήλωσή της η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ