Συμη: Βρέθηκε νεκρός ο δημοσιογράφος του BBC

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι όλων γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης του πασίγνωστου Βρετανού γιατρού και παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, αφού εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί νεκρός! Η σορός του βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή, κοντά σε σπηλιά στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

«Ήμουν στη βάρκα που πήγαμε όλοι μαζί για να βρούμε το σπήλαιο που λέγανε πως πήγε. Τράβαγαν οι κάμερες και η κάμερα της ΕΡΤ έπιασε ένα αντικείμενο, δίπλα στο φράκτη, 10 μέτρα από την παραλία. Σκοτωμένος ο άνθρωπος. Αν είναι δυνατόν. Είχε φτάσει στον προορισμό του και 10 μέτρα από την παραλία που έχει 200 άτομα, δεν τον είδε κανείς. Έπεσε και σκοτώθηκε», δήλωσε ο Ελευθέριος Παπακαλοδούκας, δήμαρχος Σύμης και σε άλλο σημείο συμπλήρωσε:

«Είχε τραγική κατάληξη. Δέκα μέτρα από την παραλία. Πρέπει να γίνουν μονοπάτια σωστά. Δεν είναι συνηθισμένοι οι άνθρωποι να περπατάνε στα βουνά. Πέρασε όλα τα επικίνδυνα σημεία ο δημοσιογράφος. Η υπερβολική ζέστη, κακοτράχαλο μονοπάτι», δήλωσε ο Ελευθέριος Παπακαλοδούκας, δήμαρχος Σύμης.

«Κατάφερε και διένυσε αυτή τη δύσβατη περιοχή και έφτασε στο τέλος και θα δούμε τώρα τι έγινε και βρέθηκε εκεί. Είναι πολύ κοντά στο σπίτι του. Κατάφερε να διανύσει την διαδρομή που είχε προγραμματίσει και στο τέλος αυτής φαίνεται πως κάτι συνέβη», είπε από την πλευρά της, η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Στο σημείο σπεύδουν κλιμάκια των Αρχών, με σκοπό η σορός να ανασυρθεί και να ταυτοποιηθεί κι επίσημα. Τραγική φιγούρα αυτές τις δύσκολες ώρες είναι η οικογένεια του σπουδαίου δημοσιογράφου. Η γυναίκα του βρισκόταν ήδη στο νησί μαζί του και παρακολουθούσε από τις πρώτες ώρες τις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του, ενώ στη Σύμη βρέθηκαν και τα τέσσερα παιδιά τους, που αγωνιούσαν για την τύχη του πατέρα τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ