Πάρος και Αντίπαρος: Μαγνήτης για τους ξένους επενδυτές του Real Estate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πληθαίνουν οι συναλλαγές αγοράς προνομιούχων παραθεριστικών κατοικιών στην Πάρο και κυρίως στην Αντίπαρο, με τίμημα που ξεπερνά τα 10.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Η Αντίπαρος εξακολουθεί να αποτελεί μαγνήτη για ξένους επενδυτές που αναζητούν υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας κατασκευής κατοικίες με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική.

Γεγονός που υποστηρίζεται και από την προσφορά τέτοιων ακινήτων λόγω των αναπτύξεων των τελευταίων ετών. Ωστόσο η ζήτηση παραμένει υψηλότερη από την προσφορά, με αποτέλεσμα οι τιμές να συνεχίζουν να κινούνται ανοδικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ακίνητο που έχει βγάλει στην αγορά το εν Ελλάδι γραφείο της Sotheby’s International Realty στην Αντίπαρο αντί 11.492 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, διαμορφώνοντας το συνολικό τίμημα για το 583 τετραγωνικών μέτρων σπίτι σε έκταση 4,59 στρεμμάτων στα 6,7 εκατομμύρια.

Η βίλα διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια και 10 μπάνια, ενώ προωθείται ως μηδενικού αποτυπώματος στο περιβάλλον όσον αφορά τις παραγόμενες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Η «Αύρα», όπως ονομάζεται η βίλα, είναι εξοπλισμένη με λεπτά φωτοβολταϊκά πάνελ, θέρμανση και ψύξη δαπέδου, θέρμανση και ψύξη VRV, μόνωση από ήχο, ζέστη και κρύο σε όλους τους χώρους και κατασκευασμένη με αυστηρά πρότυπα για εσωτερικούς και εξωτερικούς ήχους, ασφάλεια, φωτισμό και WiFi. Διαθέτει γκαράζ με τέσσερις θέσεις στάθμευσης και φορτιστές για ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα. Η Sotheby’s έχει τους καταλόγους της, αλλά έξι ακίνητα στην Αντίπαρο με τιμές που ξεκινούν από το 1,5 εκατομμύριο για 120 τετραγωνικά σε δυόμιση στρέμματα έως πολύ υψηλότερα επίπεδα για βίλες 720 τετραγωνικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ