Ιφιγενεια Μουμτζη: Το να είσαι η νεότερη υποψήφια φέρει μια τεράστια ευθύνη, το να συνεχίσεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάποιοι με γνωρίσατε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με το σύνθημα ”τα θέλουμε όλα”… άλλοι με γνωρίσατε λόγω του think tank των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων… αρκετοί με θυμόσασταν από τις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ.. Όμως οι περισσότεροι με γνωρίσατε τώρα, τον τελευταίο μήνα!

17.188 από εσάς με ακούσατε, με στηρίξατε, και με εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας. Σας ευχαριστώ, πραγματικά. Ποτέ δεν θα φανταζόμουν πως οι σπουδές μου στην πολιτική επιστήμη θα πάρουν τόσο γρήγορα ζωή, σε ηλικία μόλις 25 ετών.

Ένας ειλικρινής προεκλογικός αγώνας, που ενώ δούλευα (εξ αποστάσεως) στεκόμουν απέναντι σε πρόσωπα που η πολιτική είναι δουλειά τους. Τα μόνα προεκλογικά μου έξοδα ήταν διαμονή μου στην πρωτεύουσα και κάτι προεκλογικές κάρτες. Παρά τις καθημερινές προσωπικές ή σεξιστικές επιθέσεις που θα αποθάρρυναν οποιαδήποτε από την πολιτική, συνέχισα γιατί έχω εμπιστοσύνη πως αυτό που διεκδικούμε ως νέα γενιά είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Ο Πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης @skasselakis σας εμπιστεύτηκε να επιλέξετε το Ευρωψηφοδέλτιο μας, και εσείς με εκλέξατε. Ο ΣΥΡΙΖΑ @syriza_gr μου έδωσε φωνή και εσείς με ακούσατε.

Το να είσαι η νεότερη υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ (και πιθανόν ολόκληρου του εκλογικού σώματος) φέρει μια τεράστια ευθύνη: το να συνεχίσεις.

Συνεχίζω και συνεχίζουμε λοιπόν, με τον Στέφανο.

Συγχαρητήρια στους Κώστα Αρβανίτη, Νικόλα Φαραντούρη, Νίκο Παππά, και Έλενα Κουντουρά για την εκλογή τους! Μια Ευρωομάδα που πραγματικά ξεχωρίζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ