Δεν προκύπτει βιασμός της 11χρονης «λέει» η ιατροδικαστική εξέταση – Tην Παρασκευή (14/06) η απολογία του 37χρονου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αύριο (12/06), στην Μυρτιά, η κηδεία της 11χρονης Βασιλικής

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της σορού της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την κυνική ομολογία του, πως την σκότωσε χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι και έπειτα την παράτησε.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το ανήλικο θύμα φέρει τραύματα από το αιχμηρό αντικείμενο σε ζωτικά όργανα (σπλήνα και καρδιά) που την οδήγησαν στον θάνατο.Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πλήθος τραυμάτων από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό, την πλάτη και τα πλευρά. Δέχτηκε μοιραία πλήγματα στον σπλήνα και την καρδιά εκτός από τον λαιμό.

Την ίδια ώρα δεν φαίνεται να υπάρχουν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, αν και ο 37χρονος παραδέχτηκε ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει, ωστόσο το κορίτσι αντέδρασε, αντιστάθηκε και τον απείλησε ότι θα μιλήσει στους γονείς της.

Την Τετάρτη (12/06) η κηδεία

Η απαγγελία των κατηγοριών στον 37χρονο κατηγορούμενο Σ.Σ. έγινε από τον Εισαγγελέα στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας αφού δεν κατέστη δυνατό να μεταχθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου.

Κι ενώ αρχικά υπήρχε ενημέρωση ότι θα γίνει νέα προσπάθεια μεταγωγής του 37χρονου κατηγορούμενου στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου για να απολογηθεί κάτι τέτοιο δε συνέβη αφού συνέτρεξαν λόγοι της μη ασφαλούς διεξαγωγής της απολογίας του εκεί λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν νωρίτερα το μεσημέρι…

Μετά τα συγκεκριμένα γεγονότα ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας μετέβη στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, στον Πύργο (κεντρική φωτο), όπου απήγγειλε τις κατηγορίες σε βάρος του 37χρονου παιδοκτόνου παραπέμποντάς τον για την κύρια ανάκριση στην Ανακρίτρια Ηλείας.

Ο 37χρονος διώκεται για ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοκατοχή…

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος, που δεν διαθέτει -ακόμα- συνήγορο υπεράσπισης, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας για τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται…

iliaenimerosi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ