Σάλος με τον Γιώργο Λιάγκα: Δεν θα γίνει ποτε πολεμος με τους Τούρκους λέει στην εκπομπή του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλωντας πριν λίγο στον αέρα της εκπομπης περι πατριωτισμού ο Γιώργος Λιάγκας ανεφερε με σιγουριά πως δεν θα γίνει ποτε πολεμος με τους Τούρκους.

Δηλαδή ο Γιώργος Λιάγκας νομίζει ότι ο τούρκος εξοπλίζεται για πλάκα, αμφισβητεί την εθνική κυριαρχία για πλάκα, διδάσκει στα παιδιά του ότι το Αιγαίο και τα νησιά του Αιγαίου είναι τούρκικα για πλάκα, κάνει στρατιωτικές συμμαχίες με Αλβανία και Σκόπια για πλάκα, έχει καταλάβει την Λιβύη για πλάκα, σφάζει χιλιάδες Κούρδους για πλάκα, συνεχίζει την γενοκτονία στην Κύπρο για πλάκα.

Εκτός εάν ο Γιώργος Λιάγκας θεωρεί βέβαιο ότι ο Μητσοτάκης θα προλάβει να παραδώσει την Ελλάδα στην Τουρκία, χωρις πόλεμο…

  1. Τελικά Κύριε Γεώργιε Λιάγκα δεν είσαι μόνο μεγάλο ΛΑΜΟΓΙΟ , αλλά είσαι ένας από τους μεγαλύτερους ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ , και ΤΣΙΡΑΚΙ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ . Αν Κύριε Γεώργιε Λιάγκα θέλεις να φορέσεις εσύ και τα παιδιά σου ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΕΣΙ γούστο σου και Καπέλο σου , εμείς ο Λαός θα είμαστε με το Δάχτυλο στην Σκανδάλη προκειμένου να μην ακρωτηριασθεί η χώρα μας , η Πατρίδα μας και τα παιδιά μας να ζήσουν σε χώρα όπως την γνώρισαν και την γνωρίζουν .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ