Εξαπάτησαν τουρίστρια στην Σαντορίνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με άσχημες εντυπώσεις έφυγε από την χώρα μας μια νεαρή τουρίστρια η οποία επισκέφθηκε πριν από λίγο καιρό την Σαντορίνη για διακοπές.

Μέσα από βίντεο που ανήρτησε στο TikTok η κοπέλα κατήγγειλε πως θέλησαν να την κλέψουν με το πού πάτησε το πόδι της στο νησί.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως όταν κατέβηκε από το πλοίο την πλησίασαν κάποιοι άνθρωποι από ένα γραφείο. Εκεί της ζήτησαν 50 ευρώ προκειμένου ένα λεωφορείο να την μεταφέρει στο κατάλυμα που είχε κλείσει. Μετά από διαπραγμάτευση η τιμή έπεσε στα 35 ευρώ. Η νεαρή ξαφνιάστηκε καθώς έχει επισκεφτεί ξανά τη χώρα μας και η μεταφορά δεν κόστιζε παραπάνω από 2 ευρώ.

Μιλώντας με τους υπόλοιπους επιβάτες, διαπίστωσε πως σε αρκετούς είχαν πει διαφορετική τιμή καθώς άλλοι πλήρωσαν 2, άλλοι 5 και άλλοι δέκα ευρώ. Η ίδια, το ανέφερε στους υπεύθυνους και ζήτησε τα λεφτά της πίσω.

Στη συνέχεια, η κοπέλα έμεινε στο δρόμο με τις βαλίτσες της καθώς οι υπεύθυνοι την πέταξαν έξω από το λεωφορείο όταν κατάλαβαν ότι τους βιντεοσκοπεί. «Δεν θέλω τα λεφτά σου, βγες έξω», της είπαν με θράσος.

Δείτε την καταγγελία:

Η κοπέλα έχει κάνει αρκετά βίντεο στο λογαριασμό της στα οποία αναφέρει τους λόγους που δεν θα πάει ξανά στην Σαντορίνη.

Πάντως μέχρι τώρα δεν έχει κάνει κάποια επίσημη καταγγελία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ