Βομβα Κύρτσου: Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι έχουμε να κάνουμε με νοθεία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επανέρχομαι στο θέμα της διαφοράς του ποσοστού της ΝΔ με επιστολική ψήφο(41%)
και του ποσοστού της ΝΔ στα εκλογικά τμήματα(27%).
Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι έχουμε να κάνουμε με νοθεία.

Υπάρχουν κατά την άποψή μου δύο ήδη νοθείας.
Αλλοίωση της θέλησης του ελληνικού λαού με εγγραφή κατά προτεραιότητα,
στην επιστολική ψήφο
ψηφοφόρων-κυρίως του εσωτερικού που αναλογούν περίπου στο 80% της επιστολικής ψήφου-
που πρόσκεινται στη ΝΔ,
από περιοχές που είναι δύσκολο να πάνε να μετακινηθούν για να ψηφίσουν(π.χ τουριστικά επαγγέλματα)
Το υπ.Εσωτερικών και τα στελέχη της ΝΔ έδειξαν με το Ασημακοπούλου-gate πόσο βρώμικα παίζουν το παιχνίδι.

Υπάρχει και η πιο απροκάλυπτη νοθεία με αλλοίωση αποτελέσματος,ακύρωση η εξαφάνιση επιστολικών ψήφων η προσμέτρηση ανύπαρκτων.
Το συμπέρασμα για νοθεία ενισχύεται και από τη γενικότερη εκλογική συμπεριφορά της κυβέρνησης.Από τους εκλογικούς καταλόγους με εκατοντάδες χιλιάδες ανύπαρκτους ψηφοφόρους μέχρι τους άνισους όρους διεξαγωγής του εκλογικού αγώνα.
Ζητούνται εξηγήσεις.

  1. Άσε μας ρε Κύρτσο. Αρκετά πια με τις μπούρδες σου. Έμεινες στην απ’ έξω και δεν μπορείς να το χωνέψεις
    Περαστικά σου

  2. Να κάνει αυτό που του έχει ζητήσει όλη η Ελλάδα για να δούμε πόσο καθαρή είναι η οικογένεια Μητσοτάκη. DNA. Ποιός είναι ο πατέρας του Νόθου της Ντόρας. Φτάνουν τα ψέματα οι απατεώνες και εγκληματίες πολιτικοί της greek mafia άμεσα φυλακή.

    • Ρε Σπύρο τι βλακείες γράφεις; Εντάξει είσαι ένα αγράμματο τρολάκι, αλλά έλεος, υπάρχει κι ένα όριο, στην ανοησία κι εσύ το πέρασες κατά πολύ! Σύνελθε..

  3. Να κηρηχθουν εκλογές!!!! Η κυβέρνηση της διαφθοράς! Και της συγκάλυψης! Έχασε την νομιμοποίηση της!!!! Νοθεία στις εκλογές σκάνδαλα ατιμωρησία συγκάλυψη στο έγκλημα των νεκρών παιδιών στα τεμπη!!!!!

  4. Αυτός χρωστάει και της μιχαλούς. Σιγά μην πιστέψουμε ένα λαμόγιο που προσπαθεί να διασωθεί φτύνοντας εκεί που έγλυφε. (έτρωγε κιόλας, ο αχάριστος).

    • Φυσικά αχάριστος. Δεν είναι καλός για σκάνδαλα, για μίζες και τα διάφορα της ΝΔ. Άλλωστε η ΝΔ είναι συνηθισμένη να βγάζει τα μάτια της μόνη της. Όπως έδειξε το παρελθόν. Περιμένουμε το πόθεν έσχες του κυρίου Πρωθυπουργού εδώ και χρόνια για να δούμε την εντιμότητα του, όταν ο λαός πληρώνει το λάδι πιο ακριβά από την κατοχή.

    • Γιατί επειδή λέει τα αυτονόητα. Ποια λογική το λέει οι μετανάστες που έφυγαν για να βρουν μια δουλειά αηδιασμένοι από την κατάσταση της Ελλάδας να δίνουν 40 στην ΝΔ και στο εσωτερικό 27.Κοιμισου ήσυχα Γιατί σε βολεύει. ΜΟΥ θυμίζει την κλοπή του Τραμπ.Να καταργηθεί αυτό το αίσχος

  5. Δεν ξέρω αν είναι Νοθεία η όχι. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι… Μια Κυβέρνηση όταν δεν μπορεί να κάνει μείωση φόρων αλλά… Μπορεί να κάνει αύξηση με αιτιολογία την οικονομική κρίση μια κρίση που δημιουργησαν οι ίδιοι αλλά που την πέρασαν μόνο οι πολίτες και όχι οι Κυβερνώντες κατά την άποψη μου θα πρέπει να παραιτηθούν. Όσο για όλους εμάς καλό θα είναι να πάμε λίγα χρόνια πίσω τότε που η χώρα μας ήταν ελεύθερη διότι σήμερα είμαστε σκλάβοι στην ίδια την χώρα μας. Και μιλάω για τα διόδια διότι είμαστε η μοναδική χώρα που έχει τόσα πολλά διόδια. Εδώ λοιπόν θα πω το εξής. Κάποτε ο φόρος ήταν ένα χαρτόσημο της τάξεως του 3,6 ονομαζόμενος Βασιλικός φόρος. Και ναι Κάποτε είμαστε ελεύθεροι. Σήμερα; Κάποτε είχαμε Αστυνόμευση. Σήμερα; Κάποτε κοιμόμαστε με παράθυρα ανοιχτά. Σήμερα; Ας τολμήσει κανείς. Κάποτε είχαμε υγεία και ο γιατρός που ερχόταν στο σπίτι από κάποιο άλλο χωριό η πόλη με οτο στοπ αφού δεν υπήρχαν τα μέσα μεταφοράς που υπάρχουν σήμερα αναγκαστικά έκανε κάποια χιλιόμετρα για να φτάσει στον κάθε ασθενή και μάλιστα τον φιλοξενούσαν μέχρι να γίνει καλά ο ασθενής σήμερα; Σήμερα κάνουμε εμείς κάποια χιλιόμετρα και καλά δε γινόμαστε, άσε που μόλις ακούς για φακελάκι σε πιάνει και η καρδιά σου. Τότε λοιπόν Είχαμε παιδία. σήμερα; Σήμερα έχουμε την Παρά παιδία. Κάποτε στο Πολυτεχνείο σκοτώθηκαν από ότι ακούω από μικρός κάποιοι φοιτητές. Σήμερα; Με… το covid με της πλημμύρες και με της φωτιές πόσοι χάθηκαν; Κάποτε είχαμε 4ης εποχές. Σήμερα; Σήμερα την μια παγώνουμε και την άλλη ψηνομαστε. Κάποτε λοιπόν είχαμε ποιότητα ζωής υπήρχε ανθρωπιά σήμερα; Τίποτα. Κάποτε μας έδωσαν δάνεια για σπίτια και χωράφια και μας τα χάρισαν. Σήμερα; Σήμερα μας έδωσαν δάνεια για σπίτια και μας τά πήραν για να τα δώσουν στους εισερχόμενους Ξένους από Ινδία Ιράκ Ιράν Κτλπ αυτή η Κυβέρνηση λοιπόν εκείνης της εποχής την ονομάζουν χούντα, την σημερινή, η… μάλλον τής Σημερινές Κυβερνήσεις; Εδώ λοιπόν Εγώ θα πω ότι Για όλα αυτά
    δεν φταίει η Κυβέρνηση δεν φταίει κανείς παρά μόνο εμείς. Ίσως με πείτε ρατσιστή η οτιδήποτε άλλο. Εγώ όμως θα με πω Έλληνα.

    • Αυτά που γράφεις σαν “επιτεύγματα” της χούντας, προϋπήρχαν τουλάχιστον 10-15 χρόνια νωρίτερα.
      Δεν είναι σωστό να λες ότι επί χούντας όλα ήταν πολύ καλά ´. Αυτά που περιγράφεις ήταν η βιτρίνα. Ο σφετερισμός της εξουσίας όμως ; Τί ήταν ; Για σκέψου…

      • Αν όλα αυτά προϋπήρχαν 10-15 χρόνια της χούντας γιατί το 1/4 της Ελλάδας κατέφυγε στο εξωτερικό (βλέπε Γερμανία,Σουηδία,Η.Π.Α κτλ) σαν οικονομικοί μετανάστες;;;;Παπαδόπουλο λέμε και κλαίμε…

    • Πολύ καλά τα λέτε, αλλά δυστυχώς δεν ιδρώνει το αυτί του ελληνικού λαού, όλοι τρέχουν για το ζητώ, με τον κοβιτ , ψήφισαν απαλλαγή όλων των ευθυνών σέ όλους, γιατί άραγε;;; γιατί να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός;;;; τί συμφέροντα κρύβονται; ποιος έκοψε τα δώρα και τά επιδόματα, και το όνομα αυτού, Μητσοτάκης ό σημερινός πρωθυπουργός, να λοιπόν πόσο ηλίθιοι είμαστε όλοι, που ακόμα τόν ψηφίζουν, αλλά ήρθε το τέλος του.

  6. Ο Κύρτσος καλά την πέρασε. Από το 1988 που τον έβαλε η μάνα του στο Ίδρυμα Βουδούρη (Ελεύθερος Τύπος) διώχνοντας τον Δημήτρη Ρίζο. Απολάμβανε ηγεμονικούς μισθούς.
    Κακότυχε Άρη Βουδούρη έκανε εκατομμύρια και τα σπατάλησε.

    Αφού την διέλυσε την εφημερίδα,ήθελε να το παίξει και επιχειρηματίας.
    Έφυγε τρέχοντας, αφήνοντας χρέη εκατομμύριων.
    Τον έσωσαν οι φίλοι βάζοντας τον ευρωβουλευτή.
    Φίλοι εννοείται το Μητσοτακεΐκο ( λέγε με Ντόρα).
    Εννοείται ότι οι
    Μητσοτάκηδες δεν είναι και οι καλύτεροι του κόσμου.
    Βρωμιάρηδες.
    Αλλά όχι και νοθεία.
    Μας μας δώσει μια ένδειξη και εγώ θα χειροκροτήσω.
    Εδώ ο Κύρτσος παίζει βρώμικα.
    Το εκατομμύριο της ευρωβουλευτικής θητείας θα του λείψει.
    Και εφόσον έχει πει τα πάντα κατά Κυριάκου Μητσοτάκη και δεν έπιασαν τόπο χτυπάει κάτω από τη ζώνη.
    Μπάΐ,μπάϊ Κύρτσε.
    Δεν θα μας λείψεις καθόλου, μια ζωή τίποτα ωφέλιμο δεν είπες και δεν έκανες.

  7. Όταν κάποια Κυβέρνηση από το 41% πέφτει στο 28% δηλώνει παραίτηση. Και οδηγεί την χώρα σε εκλογές Και παραιτείται από πρόεδρος κόμματος Οπως έκανε το 2009 Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Όσο για την Νοθεία είναι κάτι που δεν μπορούμε να το πούμε αν δεν υπάρχουν στοιχεία ας δώσουν τα στοιχεία στην δημοσιότητα αν υπάρχουν.

    • Και ψευδεπίγραφο nickname, και ανορθόγραφες προτάσεις, και προσπάθεια μεταφοράς της κενότητας – ανικανότητάς σας στους άλλους. Καλά κρασιά, γλειφτρόνι… Μην ανησυχείς όμως, μέχρι και το ίδιο κελί μπορεί να μοιραστείτε με το ίνδαλμά σου μια μέρα στην ψειρού…

  8. Δεν άκουσα Καλά,, πόσα σπίτια είχε ο Κασσελακη 3
    Και 9 σπίτια ο Μητσοτάκης;;;,,,Καλά ο Στέφανος δούλεψε στην,
    Αμερική,,,ο Κυριάκος,πότε
    δούλεψε;…
    Ένα σπίτι είχε πατέρας

    μου,,,έχω το 33,33.%
    Σπύρος
    Καλημέρα,σας ΚαΙ
    Περαστικά,,,μας..

    • Εργαζόταν 10 χρόνια σε οικονομικό κολοσσό της Αμερικής άσχετε. Αναρτημένα είναι όλα τα βιογραφικά. Να διαβάσεις κ αυτά του Τσε Τσίπρα κ του Κουτσιούμπα.

      • Δουλεψε ο Μητσοτακης στην Αμερικη 10χρονια? καλα που το ειδες γραμμενο αυτο. Τρια χρονια στην ΕΤΕ προσληψη καταχριστικη ελεω γερο Μητσοτακη, οπου ξυνοταν ολη μερα. Τεμπελης και αχρηστος ολκης, iq βλητου που ανεβηκε στην εξουσια γιατι τον εσπρωξαν εκει μεγαλοπαραγοντες και αμερικανοι , για να τους κανει την δουλεια τους.

  9. Εξυπνάδες κουβέντα να γίνεται….. εγώ προσωπικά έκανα αίτηση για επιστολική ψήφο εγκρίθηκε 13 μαϊου και μετά από μία εβδομάδα μου ήρθε με τα ΕΛΤΑ είχα και ενημέρωση στο ιμέιλ για την παραλαβή του φακέλου υποχρεωτικά ο ίδιος με αστυνομική ταυτότητα η εξουσιοδότηση η από ΚΕΠ η εξουσιοδότηση από τον gov. Ίδια διαδικασία και για την αποστολή Είχα κάνει αίτηση και τις μητέρας αλλά δεν μπόρεσα να την παραλάβω λόγω μεγάλης ηλικίας να μην την τρέχω στο ΚΕΠ το άφησα εξουσιοδότηση δεν μπόρεσα να κατεβάσω ηλεκτρονικά από τον gov Διότι δεν μπορούσε να γίνει ταυτοποίηση ήθελε να έχει δικός της αριθμό κινητού τηλεφώνου που σημαίνει το άφησα και με ενημέρωσε σε ιμέιλ που έχει δηλωμένο στα φορολογικά της να πάει να ψηφίσει με φυσική παρουσία. Αυτά κύριε Κίτσο …..

    • Αυτό ακριβώς εντείνει τις υποψίες… Το ότι για να λάβει ο πολίτης τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχονται πρέπει να διαθέτει κινητό τηλέφωνο πιστοποιημένο από τράπεζα μάλιστα, συνιστά καταπάτηση των ανθρωπίνων και ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών του Πολίτη. Ζητάνε κινητό για να ελέγξουν τους πολίτες.Αυτο δεν συμβαίνει ούτε στις πιο ανελεύθερες χώρες της Αφρικής..
      Φανταστείτε αν το είχε εφαρμόσει άλλη κυβέρνηση και όχι της ΝΔ.
      Σίγουρα θα τρίζουν τα κόκαλα του γέρο Καραμανλή με τα καμώματα των σημερινών σφετεριστών του κόμματος που εκείνος ίδρυσε..

  10. ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΔΥΕΥΘΑΡΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΜΗΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΥΤΟΥΝ Η ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΥΣΙΜΑ Κ.Τ.Λ.ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΥΤΟΡΓΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΜΟΡΑΣ

  11. είναι πιθανό να έγινε νοθεία από το γεγονός οτι ενω εθνικα η ΝΔ πηρε 28% στην επιστολικη ειχε 41 και στουσ κατοίκους εξωτερικού 50 δύσκολο να το πιστέψει κανείς υποτίθεται οτι αυτοι φύγανε λογω κρίσης και είναι η πιο ευτυχισμένοι απο την κυβέρνηση, παντωσ και οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ ήταν προκατειλημμένοι λέγανε οτι θα κάνει πάρτυ η νοθεία, τι να πει κανείς;

  12. Μήπως έκανε νοθεία και το ΠΑΣΟΚ στην ανατολική Κρήτη που πήρε 30% και στην υπόλοιπη Ελλάδα 12%; Καλό είναι ορισμένοι να καταλάβουν πως στις εκλογές δε ψηφίζουν όλοι το ίδιο… αλλά το μυαλό τους μέχρι εκεί φτάνει…
    Με τους δημοσιογράφους αυτούς και τις λογικές του 1950 η Ελλάδα, χωρίς αποδείξεις αλλά με θεωρίες συνωμοσίας θα πάμε τη χώρα μπροστά; Ψεκάστε λίγο ακόμα υπάρχει κοινό

    • Μην πας να εξισώσεις τις διαφορές ποσοστού που παρατηρούνται μεταξύ νομών με εκείνες που παρατηρούνται μεταξύ συστημάτων. Υπήρξαν καταγγελίες για απώλεια φακέλων και ψηφοδελτίων, για προνομιακή διευκόλυνση εργαζομένων που πρόσκεινται στη ΝΔ να εγγραφούν στην Επιστολική Ψήφο, και για προβληματική ενσωμάτωση της επιστολικής στα σημεία ηλεκτρονικής καταμέτρησης. Το αν ισχύουν ή όχι, άσε να το κρίνουν οι ειδικοί. Και μην μιλάς για “συνωμοσίες” όταν το άτομο που αφορούν οι καταγγελίες είναι το ίδιο που παραβιάζει το Σύνταγμα, παρακολουθεί παρανόμως τους πάντες, και ενορχηστρώνει συγκάλυψη στα Τέμπη. Η ακεραιότητα της ψήφου είναι κομβικό σημείο. Αν δεν θέλεις ούτε εσύ να το καταλάβεις ούτε και τους άλλους να αφήσεις να το καταλάβουν, και ψεκασμένος είσαι, και κουτόχορτο τρως.

  13. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΡΑΧΜΙΤ ΚΩΤΣ, ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ , ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΕΕ? ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ ΣΕ ΥΔΑΤΑ ΜΑΣ;;;

  14. Ψήφισα με επιστολική και όλα έγιναν σωστά όταν έφτασε ο φάκελος ενημερώθηκα με το εξής μήνυμα: H αποστολή 7611963623 που αφορά την επιστροφή της ψήφου σας στην Επιτροπή Συλλογής Επιστολικής Ψήφου, παρελήφθη από την ACS και προωθείται προς παράδοση. Μόλις παραδοθεί θα ενημερωθείτε με νέο μήνυμα. Ερώτημα που καί πώς θα μπορούσε να γίνει νοθεία. Νομίζω ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο.

  15. Η γνωστη δεξια παντα βλεπει νοθειες και εθνικες προδοσιες.οσο και αν σκουζετε απογονοι του Γουναρη και του Μεταξα το ιδιο σας κανει

  16. Δείτε το καί λίγο διαφορετικά μήπως αυτό που θέλουν αυτό πετυχαίνουν μας βάζουν το τυράκι στην φάκα κι εμείς τσιμπάμε μας αποσπούν την προσοχή Και ενώ αυτοι το χαίρονται εμείς λόγοφέρουμε μεταξύ μας. Το ότι όλα εξαρτώνται από το χρηματιστήριο και το ότι έχει να κάνει με την ζωή μας δεν σας λέει τίποτα αναρωτιέμαι στα παιδιά και στα εγγόνια μας/σας τι μέλλον θα αφήσουμε όταν εμείς οι ίδιοι μένουμε αδιάφοροι. Κοιτάξτε λίγο μπροστά βάση το σήμερα.

  17. Ότι και να λέτε ,είναι δώρο αδωρο. Αν δεν υπάρξει νέα κεντροαριστερή παράταξη , με πατριωτικές αξίες , πολιτική συνείδηση , συνέπεια, ρεαλιστικό προγραμματισμό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα, θα τρώμε στην μάπα μισαδιες τύπου Άδωνι , Κούλη και Βορίδη.
    Φτάνει με τους ροζ αριστερούς δικαιωματιστες και χιουμανιταριστες. Οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν ανάμιξη και μουσουλμάνοποίηση. Η ΕΥΡΩΠΗ θέλει ελεύθερα σύνορα μεταξύ πολιτών με ίδιες αξίες , ηθικές και πολιτιστικές. Κουλτούρες διαφορετικές στα πλαίσια της Ηπείρου. Δεν μπορώ να απαιτώ ίσα δικαιώματα στους πολίτες μου , όταν επιτρέπω την διαμονή και διαβίωση (με δικά μου χρήματα) σε ανθρώπους που δεν δέχονται την ίση μεταχείριση μεταξύ τους. Δεν μπορώ να δέχομαι ανθρώπους οι οποίοι πιστεύουν στην Σάρια ή σε οποιαδήποτε θρησκευτική επιβολή πίστης ή τιμωρίας. Το όνειρο της Ενωμένης Ευρώπης δεν ήταν εφιάλτης, εφιάλτη τον κατάντησαν τυχάρπαστοι δήθεν ανθρωπιστές.

  18. Σε μια συζήτηση που είχα μου είπαν για Το ποσοστό αποχής όπως ξέρουμε όλοι έφτασε το 68% όμως αυτό που δεν ξέρουμε είναι γιατί δεν ακυρώθηκαν η εκλογές αφού όπως ορίζεται από το νόμο κατά τα λεγόμενα του πρέπει να γίνει ακύρωση,τώρα κατά πόσο στέκει κάτι τέτοιο δεν ξέρω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ