Μάζεψαν απο το Μαξίμου τον Γιάννη Λοβερδο για τους “τενεκέδες”: δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ το λάθος μου και να ζητήσω συγγνώμη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καλημέρα σας. Σήμερα στην εκπομπή «Πρωινή Επιακοπηση» στο κανάλι της Βουλήα ερωτήθηκα από τους δημοσιογράφους αν η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ δεν έχει «πάγκο» και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται κοινοβουλευτικά πρόσωπα στην κυβέρνηση γιατί δεν αξίζουν, τόνισα οτι η ΚΟ της ΝΔ είναι η καλύτερη που υπαρχει και τα περισσότερα μέλη της είναι εξαιρετικά και πρέπει αυτά πρωτίστως να χρησιμοποιόνυται σε ένα κυβερνητικό σχήμα.

Αυτή είναι η γνώμη μου. Φυσικά θα υπάρχουν και βουλευτές που δεν αξίζουν, όπως σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες, όπως σε κάθε κοινωνία. Εν τη ρύμη του λόγου σε μια ζωντανή συζήτηση προφανώς παρερμηνεύτηκε, ενδεχομένως κι εκ του πονηρού, η τοποθέτηση μου.

Και γι’ αυτο δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ το λάθος μου και να ζητήσω συγγνώμη. Το βέβαιο είναι οτι η ΚΟ αποτελείται στην συντριπτική της πλειονότητα από αξιολογότατα στελέχη, που εκτιμώ οτι όλα τους μπορούν να γίνουν κι υπουργοί κι υφυπουργοί

  1. Ναι , αξιολογοτατα στελέχη, σαν και εσένα, τον Μητσοτάκη τον Αυγενακη και αλλους 150 , πού πάλι εν τή ρυμη τού λόγου σου αποκάλεσες ” η καλύτερη κοινοβουλευτική ομάδα” και σέ βλέπω αύριο νά ζητάς πάλι συγνώμη, πού τούς προσβαλες βαναυσα , νά λες ότι εννοούσες τό καλύτερο κοινοβουλευτικό τσιρκο που στηρίζει (και στηρίζεται) ,παιδοβιαστες, παιδοφιλους, διευθαρμενους , και λοιπα αξιόλογα μέλη τής κοινωνίας (σας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ