Ο βουλευτής Πάρης Παπαδάκης απαντά στα μητσοτακικά ψεύδη για την κτηνοτρόφο από τον Έβρο που εξελέγη ευρωβουλευτής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε παρέμβαση του ο Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Παρης Παπαδακης αναφερει:

Επειδή σε αυτή την Χώρα ο καθένας λέει ότι του κατέβει θα πρέπει κάθε φορά να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Υπήρξε δημοσίευμα ότι δήθεν εγώ απαξίωσα την εκλεγμένη με 51.000 ψήφους Ευρωβουλεύτρια μας απο τον Έβρο, κ. Αλεξανδράκη Γαλάτω.

Πρώτα απ’όλα να θυμήσω, και αν δεν το ξέρουν να το μάθουν, ότι ο πατέρας μου, με σπούδασε απο ένα ψιλικατζίδικο, και αργότετα δούλεψε υπάλληλος στην ιχθυόσκαλα στην Αλεξ/πολη.Προέρχομαι από γονείς που τελείωσαν το λύκειο.. δεν πήγαν σε πανεπιστήμια, δεν ήταν επιστήμονες, ήταν άνθρωποι του μόχθου και του μεροκάματου. Η μητέρα μου όσο ζούσε δούλεψε υπάλληλος σε εργοστάσιο και αργότερα άνοιξε ένα μικρό κατάστημα ρούχων. Άρα ποιός είμαι εγώ που θα απαξιώσω μια ΚΥΡΙΑ που εργάζεται στα 76 της χρόνια, μια άξια γυναίκα του μόχθου με καθαρή ψυχή.

Χορτάσαμε απο χαρτογιακάδες με πτυχία και μεταπτυχιακά, το κόμμα στο οποίο ανήκω αλλά και εγώ προσωπικά δεν υπηρετούμε ούτε τους ολιγάρχες ούτε τους καπιταλιστές, αλλά όλους τους απλούς Έλληνες και Ελληνίδες που καθημερινά μάχονται για να ζήσουν την οικογένεια τους.
Είμαι υπερήφανος για την Ευρωβουλεύτρια μας και θα είμαι δίπλα στην κ. Αλεξανδράκη Γαλάτω η οποία είναι πολύ καλύτερη απο τηλεπαρουσιαστές, μπασκετμπολίστες, ηθοποιούς κλπ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ