Το προκλητικό πανό στον αγώνα της εθνικής Αλβανίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Αλβανοί συνεχίζουν τις προκλήσεις, ο Ράμα παρατραβάει το σχοινί και η ελληνική κυβέρνηση αγνοείται… Σφορές αντιδράσεις προκάλεσε ο προκλητικός «χάρτης» της Μεγάλης Αλβανίας που κουβαλούσε… περήφανα στους δρόμους του Ντόρτμουντ Αλβανός οπαδός.

Οι Αλβανοί έχουν κατακλύσει την Γερμανία για να δουν την εθνική τους ομάδα, αλλά ορισμένοι το παραξήλωσαν. Άραγε ο κύριος Μητσοτάκης, ακούει, τα βλέπει αυτά;

Ο Αλβανός οπαδός εμφανίστηκε να κουβαλά το πανό με τον χάρτη της… Μεγάλης Αλβανίας που περιλαμβάνει άκουσον περιοχές άλλων χωρών, μεταξύ αυτών και της Ελλάδας. Τόσο η Κέρκυρα, όσο και τα Ιωάννινα και τα Γρεβενά αποτελούν… μέρος του συγκεκριμένου χάρτη με κόκκινο χρώμα και τις ονομασίες τους στα αλβανικά. Απίθανα πράγματα.

Ο συγκεκριμένος… οπαδός μάλιστα, έκανε την εμφάνισή του και στην τηλεόραση της χώρας του, παραχωρώντας δηλώσεις σε δημοσιογράφο που επίσης προκλητικά βρέθηκε κοντά του και στην συνέχεια μπήκε ευτυχισμένος που έκανε το κομμάτι του, στο «Signal Iduna Park» για το παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία.

  1. Ο Βενιζέλος οραματιζόταν τη Μεγάλη Ελλάδα και ο Μητσοτάκης, ο δήθεν θαυμαστής και διαφημιζόμενος ως συγγενής του, πραγματώνει τη Μικρή Ελλάδα. Αντί να διεκδικήσουμε εμείς τη Βόρειο Ήπειρο, διεκδικεί η Αλβανία την Ήπειρο και την Κέρκυρα. Αντί να υπερασπιστούμε την Ελληνική Μακεδονία, κλέβουν τα Σκόπια το όνομα της Μακεδονίας. Αντί να οχυρώσουμε τουλάχιστον τη Δυτική Θράκη, απειλεί να την υφαρπάξει ολόκληρη η Τουρκία. Αντί να διεκδικήσουμε την Ίμβρο και την Τένεδο, διεκδικεί η Τουρκία το μισό Αιγαίο Πέλαγος. Αντί να μιλήσουμε για τις υφαρπαγές περιουσιών σε Κωνσταντινούπολη και Μικρά Ασία και ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων από τους Τούρκους, μιλάνε αυτοί για υποκλοπή και των υπολοίπων πόρων της δικής μας Επικράτειας. Αυτή η κατάντια του Έθνους είναι το έργο των δήθεν “αρίστων” μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ