ΚΥΡΙΑΚΗ, 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΑΠΟΨΕΙΣ

Έπρεπε να αλλάξει ο υπουργός για να γίνει το αυτονόητο με την ιθαγένεια του συζυγου της Κατερίνας Στεφανιδη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Η παρέμβαση του νέου υπουργού Εσωτερικών, Θεόδωρου Λιβάνιου, χρειάστηκε για να λάβει ιθαγένεια ο σύζυγος και προπονητής της Κατερίνας Στεφανίδη, Μιτς Κρίερ. Η Ολυμπιανίκης στο άλμα επί κοντώ έκανε νωρίτερα το Σάββατο έκκληση μέσω Twitter και εισακούστηκε. Θα λάβει τιμητική πολιτογράφηση και η διαδικασία θα ολοκήρωθεί την Δευτέρα με Προεδρικό Διάταγμα.

Αυτό είναι σημαντικό για την Ελληνίδα επικοντίστρια, η οποία κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό της Ρώμης, καθώς θα υνεχίσει απερίσπαστη την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδου

«Κ Πρωθυπουργέ @kmitsotakis αφού σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας, θα σας παρακαλέσω να εγκρίνεται την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο κ προπονητή μου, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ. Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει».

IMG 9751

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *