Συνελήφθη πασίγνωστος δικηγορος για ενδοοικογενειακή βια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χειροπέδες σε πασίγνωστο δικηγόρο της Αθήνας πέρασαν οι αστυνομικοί ύστερα από αναφορά ότι η σύζυγός του πιθανότατα έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν στις 00:10 της Κυριακής (16/06) μία τραυματισμένη γυναίκα μετέβη μαζί με τον δικηγόρο σύζυγό της (με ίδια μέσα) σε νοσοκομείο. Η γυναίκα ήταν σε άσχημη κατάσταση και φέρεται να ανέφερε στους γιατρούς ότι είχε ένα ατύχημα και ότι τα τραύματα προήλθαν από πτώση.

Ένας γιατρός, ωστόσο, φαίνεται ότι αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα έχει χτυπηθεί από ανθρώπινο χέρι και μάλιστα σε διάφορα σημεία του σώματος, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος είναι γνωστός δικηγόρος των Αθηνών και μάλιστα ιδιαίτερα προβεβλημένος στα media. Στην κατάθεσή της, η γυναίκα ανέφερε ότι τραυματίστηκε από πτώση, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το σύζυγό της που μετέπειτα συνελήφθη. Στην αναφορά των γιατρών, πάντως, γίνεται λόγος για πολυτραυματία και για χτυπήματα που μακροσκοπικά τουλάχιστον δεν συνάδουν με χτυπήματα από πτώση.

Σε κάθε περίπτωση τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη που θα διαλευκάνει τι πραγματικά συνέβη.

ieidiseis.gr

 1. Θα ήθελα να επισημάνω μια λεπτομέρεια ως αναγνώστης και ως πολίτης, χωρίς να παραβλέπω η να κρίνω την κάθε μορφής βίας.
  Υπάρχει η αίσθηση πως το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις που δεν οδηγούν σε καλό δρόμο, αλλά αντιθέτως τα άτομα εμπλέκονται σε μία νέα μορφή ψυχικής βίας που δεν την γνωρίζουν πως είναι υπαρκτή.
  Η απόδοση δικαιοσύνης έχει τεράστιο κόστος, απαιτεί πολλά χρόνια έως να εκδοθεί οριστική απόφαση.
  Τα άτομα τα οποία οξύνουν τις καταστάσεις ώστε να προκληθούν επόμενες βίαιες πράξεις καλό είναι να προλαμβάνουν αυτές τις έντονες εκρήξεις θυμού.
  Η ευχή να μην επαναλαμβάνεται η βία ως φαινόμενο, να υπήρχε τρόπος πλήρης εξάλειψης.
  Ως κοινωνίες δεν βρεθήκαμε στο σήμερα.
  Οι κοινωνίες γίνονται περισσότερο ώριμες μέσα από πειθώ, μέσα από ενημέρωση, μέσα από προβολή συμπεριφοράς, μέσα από ενημέρωση τρόποι αποφυγής από το χειρότερο.
  Η συνήθεια με ανέφεραν τα ΜΜΕ ως είδηση δεν προσφέρει θετικά αποτελέσματα.
  Οι άνθρωποι έχουμε στιγμές οργής και αυτές πρέπει να αναζητούμε τρόπο να της ελέγχουμε με νηφαλιότητα.
  Επάνω σε αυτό και μόνο αποφέρει θετικό αποτέλεσμα η όποια αναφορά.
  Θα είναι πολύ μεγάλο ψέμα η υποκρισία, δεν το έχω βιώσει, δεν το έχω γνωρίσει, δεν θα το άντεχα κ.ο.κ.
  Διαβαθμίσεις μορφής βίας ασφαλώς και υπάρχουν.
  Η αναφορά μου έχει να κάνει με αυτές της μορφές που θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί και από τις δύο πλευρές.
  Μητέρα με τρία παιδιά οφείλει να έχει αποκτήσει εμπειρία από τη μορφή του έργου του συζύγου της δικηγόρου.
  Μητέρα με τρία παιδιά πρώτα και πάνω από όλα μητέρα και οικογένεια με ότι πράγματι αυτό σημαίνει για την διατήρηση του θεσμού της οικογένειας.
  Πληρώσαμε πολλά με αυτό το ξεσάλωμα που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στην ζωή μας, κάπως πρέπει να βάλουμε τα πράγματα σε μια άλλη βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ