Γεωργιαδης: Σαφώς και έπρεπε να ανταμειφτούν με υπουργική θέση αυτοί άντεξαν στην εξετατσικη επιτροπη για τα Τεμπη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θράσος του Άδωνι Γεωργιάδη είναι γνωστό. Και η αλαζονεία του επίσης. Τώρα έγινε γνωστό – δια στόματος του υπουργού Υγείας – ότι όσοι συγκάλυψαν το έγκλημα στα Τέμπη σαφώς και έπρεπε να ανταμειφθούν με υπουργική θέση!

Ναι καλά διαβάσατε… «Αυτοί που άντεξαν στην εξεταστική επιτροπή για την δολοφονία στα Τέμπη & βοήθησαν στην συγκάληψη του εγκλήματος, σαφώς & έπρεπε να ανταμειφτούν με υπουργική θέση», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Γεωργιάδης. Κι εμείς απορούμε πραγματικά τι άλλο θα ακούσουμε από το στόμα του υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

  1. Αφήστε τον τύπο να μιλήσει. Έχουν να βγουν πολλά πράγματα. Οι άνθρωποι όταν φλυαρούν και δεν αποστηθίζουν τα κείμενα που τους ετοιμάζουν άλλοι, κάποια στιγμή θα πουν και την αλήθεια. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ερχόταν στιγμή να πω κάτι τέτοιο, αλλά θέλω να ακούσω περισσότερα από τον Σπύρο Γεωργιάδη. Γιατί όχι και από τους υπόλοιπους, αν έχουν εξομολογητική διάθεση. Μιλήστε, ω μεγάλες πολιτικές μορφές. Αναπτύξτε μας επιτέλους αυτό που επιμελώς κρύβετε από τον Δημόσιο Διάλογο, δηλαδή την νοοτροπία σας, τις κρυφές παραδοχές σας, το σκεπτικό διακυβέρνησης της χώρας και άσκησης της πολιτικής στην πράξη. Εξηγήστε μας το modus operandi σας, τους αρρήτους νόμους μέσω των οποίων θεωρείτε πως πρέπει να ενεργούν τα κόμματα, το πώς ζυγίζετε τα πράγματα. Μιλήστε, για να φανούν όλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ