Ο αλβανικός ανθελληνισμός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλβανοί που πήγαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της εθνικής τους ποδοσφαιρικής ομάδας στο Euro, που διοργανώνεται από τη Γερμανία, κυκλοφορούν με μπλουζάκια της «Μεγάλης Αλβανίας». Πάνω στα μπλουζάκια υπάρχουν χάρτες που περιλαμβάνουν την Κέρκυρα, τα Ιωάννινα, την Πρέβεζα κι άλλα τμήματα της Ελλάδας.

Η θέση μας/Πηγή Εφημερίδα Δημοκρατία

Η αντίδραση από τον ξεχαρβαλωμένο κρατικό μηχανισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη μηδενική. Ισως νιώθει υποχρεωμένος στον Εντι Ράμα, επειδή ο δεύτερος έστησε προτομή του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στη Δερβιτσάνη…

Η Αλβανία είναι χώρα εχθρική προς την Ελλάδα. Ο ανθελληνισμός μεγάλης μερίδας του αλβανικού λαού δεν είναι καινούργιο «φρούτο». Το μίσος προς τους Ελληνες και η ανοιχτά εχθρική συμπεριφορά είναι εντοπίσιμα από την ίδρυση αυτού του νεοσύστατου κράτους, αλλά και πιο πριν. Η συμπεριφορά των φυλών και των εθνοτικών ομάδων, που αυτοπροσδιορίζονται ως «Αλβανοί», δεν έχει αλλάξει εδώ και αιώνες. Καραδοκούν για να βρουν την πατρίδα και τον λαό μας σε στιγμή αδυναμίας για να χτυπήσουν με όλη τους την ισχύ και να πλιατσικολογήσουν. Σταθερός σύμμαχός τους -και συχνά καθοδηγητής τους- στις επιδρομές εναντίον του Ελληνισμού είναι η Τουρκία.

Είτε το έθνος μας βρισκόταν υπό τον τουρκικό ζυγό είτε την περίοδο της γερμανικής κατοχής τα πράγματα δεν άλλαζαν. Οι Τουρκαλβανοί και οι Τσάμηδες αποδείχθηκαν ένα και το αυτό και σε απόσταση αναπνοής οι Αλβανοί εγκληματίες που λειτουργούν ακόμη σαν στρατός κατοχής σε πολλές ελληνικές γειτονιές.

Ο αλβανικός αλυτρωτισμός και άλλα δυσώδη συναισθήματα, οι αντιλήψεις και τα ένστικτα που τον συνοδεύουν εκδηλώνονται διαρκώς σε βάρος των Ελλήνων. Τη σύγχρονη εποχή, τα μεγαλύτερα θύματα του εμπεδωμένου ανθελληνισμού της Αλβανίας είναι τα αδέλφια μας που ζουν στη Βόρεια Ηπειρο. Οι Βορειοηπειρώτες που μαρτύρησαν, βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν επί Χότζα (και ο Αριστοτέλης Γκούμας και ο Κωνσταντίνος Κατσίφας που σκοτώθηκαν στα νεότερα χρόνια της «δημοκρατίας»), οι Ελληνες που κατασφάχτηκαν από τους κατσαπλιάδες που πέρασαν τα σύνορα για να διαγουμίσουν την Ελλάδα, η εθνική μας μειονότητα που καταπιέζεται από το μαφιοζοποιημένο κράτος του Ράμα και ο Φρέντης Μπελέρης είναι αδιάψευστοι μάρτυρες του απαράλλαχτου αλβανικού εθνικισμού.
Να μην ξεχνάμε ποτέ ούτε ποιοι είμαστε εμείς ούτε πώς συμπεριφέρονται οι κάκιστοι γείτονές μας.

  1. Οι Έλληνες δημοσιογράφοι, πιο πολύ αγαπάνε την δήθεν “πρόοδο” κασσελάκη, παρά την Βόρειο Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θράκη κ Ροδόπη, το Αιγαίο, την Κρήτη, την Κύπρο, κ την παραπλανημένη κοινωνία μας.
    Αλλιώς, θα είχαν κόψει τον βήχα σ όλους τους ανθέλληνες! Λαλίστατοι, Υπεραμύνονται μανιωδώς της ανόητης κουλτούρας συμπερίληψης των πάντων κ είναι χλιαροί στα εθνικά μας θέματα, στην τβ τουλάχιστον.!

  2. Όποιος πολιτικός Έλληνας δε γνωρίζει ιστορία ελληνική και παγκόσμια καθώς και γεωγραφία άριστα δεν πρέπει να ασχολείται με την πολιτική, για να μάθουν τι σημαίνει Αλβανός τουρκαλβανος και τι ζημιά έχουν κάνει στους Έλληνες και συνεχίζουν να πραττουν διαφορά εναντίον μας και ναι έχουν μίσος και ζηλεια σε κάθε τι Ελληνικό, για αυτό όταν κουνιούνται με την προτροπή του ισλαμοφασιστα ερντογαν πρέπει να τους θυμίζουμε ότι δεν θα χουν τύχη μαζί μας εάν γίνει οτιδήποτε και δε θα τους σώσει ο φίλος φασίστας τους.

  3. Το δε όνομα “Βόρειοηπειρώτες” είναι γεωγραφικό, όχι εθνικό. Στο δε βόρειο κομμάτι της Ηπείρου ζουν Αλβανοί, Έλληνες, Βλάχοι, Σλαβοσκοπιανοί κ.α. Θα έπρεπε να λέτε “Έλληνες της Αλβανίας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ