Συνωμοσία των Δημοκρατικών για την αντικατάσταση του Τζο Μπάιντεν πριν από τις εκλογές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η DailyMail μόλις αποκάλυψε μια μυστική συνωμοσία των Δημοκρατικών για την αντικατάσταση του Τζο Μπάιντεν πριν από τις εκλογές. Ο Μπιλ Κλίντον, ο Πρόεδρος Ομπάμα, η Νάνσι Πελόζι και ο Τσακ Σούμερ «θα ανατρέψουν τον ηλικιωμένο Πρόεδρο».

Η DailyMail αποκάλυψε ότι αν ο Τζο ηττηθεί στο πρώτο ντιμπέιτ με τον Τραμπ ή αν το ποσοστό των δημοσκοπήσεων του συνεχίσει να πέφτει, θα χρειαστεί ένα ενωμένο μέτωπο των φιλελεύθερων «βαρόνων» για να κάνει τον Τζο να ρίξει πετσέτα.

Οι μόνοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να τον αναγκάσουν να αποχωρήσει θα ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Μπιλ Κλίντον, η Νάνσυ Πελόζι και ο Τσακ Σούμερ, είπε στη Mail ένας υψηλόβαθμος δημοκρατικός. «Θα έπρεπε να είναι και οι τέσσερις συλλογικά».

Η κυρία Ομπάμα, η οποία δεν τρέφει στενά προσωπικά συναισθήματα για τους Μπάιντεν, σύμφωνα με μια καλά συνδεδεμένη πηγή των Δημοκρατικών, αγνόησε κατηγορηματικά την πρόσκληση.

Οι «στρατηγοί» θεωρούν ότι οι Δημοκρατικοί θα έπρεπε να διοργανώσουν μια δημόσια εκδήλωση για να μεταφέρουν συμβολικά την εξουσία από τον Μπάιντεν στον νέο υποψήφιο, στην οποία ο Μπάιντεν, ο Ομπάμα, η Κλίντον, ο Σούμερ και η Πελόζι θα παρουσίαζαν δημόσια και θα ενέκριναν τον χρισμένο υποψήφιο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ