Ποιο ειναι το Ελληνικό νησί βρίσκεται στην λίστα με τους δέκα ιδανικότερους προορισμούς στην Ευρώπη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στους δέκα ιδανικούς εναλλακτικούς προορισμούς για την Ευρώπη, που προτείνει η γνωστή εφημερίδα EL PAIS, για το 2024 περιλαμβάνεται η Άνδρος, με τις εντυπωσιακές παραλίες, τους αρχαιολογικούς χώρους και τα νεοκλασικά αρχοντικά!

Το κυκλαδίτικο νησί βρίσκεται στην 5η θέση της λίστας και η δημοφιλής ισπανική εφημερίδα ξεκινά το άρθρο με μία φωτογραφία από την γνωστή παραλία «Της Γριάς Το Πήδημα», προτρέποντας τους αναγνώστες να ξεφύγουν από τα τετριμμένα. «Χωρίς τα μεγάλα πλήθη τουριστών, αυτά τα μέρη δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα μεγάλα τουριστικά ονόματα της Ευρώπης»,αναφέρεται στο άρθρο, με τους συντάκτες της εφημερίδας να τονίζουν:

«Η Άνδρος ταυτίζεται με την πεζοπορία και αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση μεταξύ των ελληνικών νησιών. Οι απαστράπτουσες παραλίες, οι αρχαιολογικοί χώροι, οι ορεινές περιοχές, η εντυπωσιακή βλάστηση, τα νεοκλασικά αρχοντικά και τα πανέμορφα χωριά έχουν ξεφύγει από τα “δίχτυα” του μαζικού τουρισμού, ενώ η πρωτοβουλία Andros Routes έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό περιπατητικό δίκτυο».

«Μοναδική ”μαγιά” εξαιρετικής ποιότητας»

Από την πλευρά του, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Τουρισμό στον Δήμο ‘Ανδρου, Νίκος Μουστάκας κάνει λόγο για ένα νησί, που έχει εξαιρετική ποιότητα.

«Η ‘Ανδρος είναι ένας προορισμός με δυναμική που μπορεί να κάνει τη διαφορά», εξηγεί και συμπληρώνει: «Η εγγύτητα από την Αθήνα και η αυθεντικότητα μαζί με τη φύση, τα activities και τις τέχνες δημιουργούν μια μοναδική “μαγιά” εξαιρετικής ποιότητας».

Στην λίστα με τους εναλλακτικούς προορισμούς που αναγράφονται στην ισπανική εφημερίδα βρίσκονται η Τάρτου της Εσθονίας, το Τρεβίζο, το Αυστριακό Κουφστάιν, η Λαπωνία, το Φράιμπουργκ, το Ντελφτ στην Ολλανδία, η Μπράγκα της Πορτογαλίας, το Ελβετικό εθνικό πάρκο και η Νορβηγική Σέντζα.

Δείτε εδώ το δημοσίευμα της εφημερίδας για την Άνδρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ