Μαρια Καρυστιανου για την υπουργοποίηση των όσων δουλικά ανταποκρίθηκαν κάτω από εντολές Μητσοτάκη στο «μπάζωμα» της αλήθειας των Τεμπών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Την υπουργοποίηση των όσων δουλικά ανταποκρίθηκαν κάτω από εντολές Μητσοτάκη στο «μπάζωμα» της αλήθειας των Τεμπών» καταγγέλλει με μια ανάρτηση – κόλαφο η Μαρία Καρυστιανού, απευθυνόμενη στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Οι άνθρωποι που παύουν να είναι άνθρωποι…
”Όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, οκτώ μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής των Τεμπών αριθμεί το υπουργικό συμβούλιο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι αποφάσισε να επιβραβεύσει τα μέλη της Εξεταστικής με μια θέση στην κυβέρνηση.”
Στηρίζεται και επιβραβεύεται η διαφθορά μετά βαΐων και κλάδων!

Όμως Κυριάκο Μητσοτάκη τα αίσχη που έχετε διαπράξει, κυρίαρχο αυτό της εξύβρισης των νεκρών μας, έχει πυροδοτήσει την οργή στην καρδιά κάθε Ελληνίδας, κάθε Έλληνα.
Νομίζετε με το να υποθάλπετε τη διαφθορά, καταφέρνετε να επιδεικνύετε δύναμη…
Απαρχής του κόσμου η αληθινή δύναμη είχε πρόσωπο αγάπης και όχι εξουσίας.

Όλες οι σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού που αφορούν στην υπουργοποίηση των όσων δουλικά ανταποκρίθηκαν κάτω από εντολές σας στο «μπάζωμα» της αλήθειας των Τεμπών, είναι, πέρα για πέρα, η απόδειξη της φθηνής σας αξίας και της φτωχής αντιληπτικότητας σας σε ότι αφορά το ιδανικό των ανθρώπων που γεννήθηκαν και ζουν σε αυτή τη χώρα.

Σε ότι αφορά εμάς, που κλαίμε τα καμμένα παιδιά μας, αποτελεί ακόμη μια επιβεβαίωση ότι εργαζόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτή της αδιαπραγμάτευτης ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ της απόλυτα εναρμονισμένης με την ΗΘΙΚΗ…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ