41χρονος Αλβανος εμβόλισε την μηχανή της πρώην συζύγου του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την σοβαρή κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας αναμένεται να αντιμετωπίσει ο 41χρονος από την Αλβανία ο οποίος το βράδυ της περασμένης Κυριακής στα Μάλγαρα της Θεσσαλονίκης εμβόλισε με το όχημά του την μηχανή της 35χρονης πρώην συζύγου του και στη συνέχεια την απείλησε πως θα την πνίξει,

Ο δράστης πέρασε σήμερα το κατώφλι του εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Το θύμα υπέβαλε νέα μήνυση εις βάρος του για απειλή. Σε βάρος του αναμένεται να εκδοθεί νέο ένταλμα σύλληψης και θα κληθεί να απολογηθεί σε τακτική ανακρίτρια.

Ο άντρας είχε απασχολήσει τις αρχές με ακόμα ένα παρόμοιο περιστατικό και είχε αφεθεί ελεύθερος μέχρι το δικαστήριο που δεν έχει γίνει ακόμη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος είχε πάει μια μέρα πριν το περιστατικό στην θάλασσα με τα παιδιά του και τους είπε πως θα σκοτώσει την μητέρα τους αλλά σε εκείνα δεν θα λείψει τίποτα! Η 35χρονη λέει πως ο λόγος που εκδηλώνει τέτοια συμπεριφορά είναι ότι δεν μπορεί να δεχθεί το γεγονός ότι χώρισαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ