Το σχέδιο των ΗΠΑ στα Βαλκάνια: Η ιδέα ήταν να χωριστεί η Σερβία, να δημιουργηθεί το Κοσσυφοπέδιο ως θύλακας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο διάσημος οικονομολόγος, που αποκαλείται «ίσως ο πιο σημαντικός οικονομολόγος στον κόσμο» από το περιοδικό Times, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κολούμπια Τζέφρι Σακς εξήγησε στον κορυφαίο δημοσιογράφο του CNN Πιρς Μόργκαν την κοσμοθεωρία Πούτιν.

Ο Πιρς Μόργκαν σχολίασε: «Φαίνεται να βασίζεστε σε μεγάλο βαθμό στην αποδοχή της κοσμοθεωρίας του Πούτιν και όχι στη σκληρή πραγματικότητα, βαρβαρότητα με την οποία έκανε αυτόν τον πόλεμο».

Για να απαντήσει ο Τζέφρι Σακς: «Ναι, ίσως επειδή γνωρίζω πάρα πολλά για τις ΗΠΑ, γιατί ο πρώτος πόλεμος στην Ευρώπη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ο βομβαρδισμός του Βελιγραδίου από τις ΗΠΑ για 78 ημέρες για να αλλάξουν τα σύνορα ενός ευρωπαϊκού κράτους.

Η ιδέα ήταν να χωριστεί η Σερβία, να δημιουργηθεί το Κοσσυφοπέδιο ως θύλακας και στη συνέχεια να δημιουργηθεί η Bondsteel, η μεγαλύτερη βάση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, στα νοτιοδυτικά Βαλκάνια.

Έτσι οι ΗΠΑ ξεκίνησαν αυτό επί Κλίντον και σπάσαμε τα σύνορα, βομβαρδίσαμε παράνομα μια άλλη χώρα. Δεν είχαμε εξουσίες του ΟΗΕ. Αυτή ήταν μια αποστολή του ΝΑΤΟ για να γίνει αυτό».

  1. Πόσο χυδαία, πόσο ξεδιάντροπα, πόσο αισχρά, πόσο ψυχρά, πόσο βαρβαρότητα εκφράζουν αυτά που διαβάζουμε για τους εκλεκτούς μας συμμάχους. Η ολοκλήρωση του σκοπού μας θέλει όλους μαζί όλους συνένοχους ΝΑΤΟ. Επιλογή χώρας παρακαλώ η Γιουγκοσλαβία στην Ευρώπη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο…. Τζέφρι Σακς…. , ο πρώτος πόλεμος ήταν ο βομβαρδισμός του Βελιγραδίου από τις ΗΠΑ για 78 ημέρες. Σκοπός η Αλλαγή στα σύνορα ενός ευρωπαϊκού κράτους. Ως ιδέα ήταν χωρίζεται η Σερβία. Δημιουργείται το Κοσσυφοπέδιο ως θύλακας. Επόμενο βήμα η μεγαλύτερη βάση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, στα νοτιοδυτικά Βαλκάνια.Αποτελεί γεγονός στο σήμερα η μεγαλύτερη βάση του ΝΑΤΟ η Bondsteel. Προεδρία Κλίντον σπάσαμε τα σύνορα, να μην λησμονούμε εκείνες τις λιμουζίνες, εκείνη την προβολή στη χώρα μας για τους υψηλούς προσκεκλημένους μας. Πόσο χυδαία παραδοχή, βομβαρδίσαμε παράνομα μια άλλη χώρα. Δεν είχαμε εξουσίες του ΟΗΕ, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών παρακαλώ. Και ως επόμενο βήμα πια η αντίδραση του ΟΗΕ μέχρι και σήμερα. Αυτή ήταν μια αποστολή του ΝΑΤΟ για να γίνει αυτό. Σύμφωνο Βορειοατλαντικής συμμαχίας παρακαλώ ΝΑΤΟ ποιος θα τολμήσει να μιλήσει , να εκφράσει άποψη? Έχουν προηγηθεί βεβαίως δημιουργία κράτος ΙΣΡΑΗΛ έτος 1949 τέλος Β. Π.Π.
    Διχοτόμηση της Κύπρου έτος 1974. Επόμενος πόλεμος της Συρίας Πόλεμος της Λιβύης Στο σήμερα ζούμε την επιθυμητή διάλυση της Ουκρανίας. Τόσο αίμα που έχει χυθεί άδικα δεν τους επέτρεψε να χαρούν για πολύ τις πολεμοχαρές τους, την επικράτησή τους, την κυριαρχία τους επάνω στο πλανήτη γη και δεν άφησε να ολοκληρώσουν κάθε κακόβουλο σχέδιο , άλλες χώρες, σε επόμενους λαούς. Και τέλος εκεί στο ΝΑΤΟ πόσο εξαίρετες προσωπικότητες υπάρχουν που εκτελούν εντολές αλλά που δεν ξέρουν να προβάλλουν αντίσταση. Και έχουμε ακούσει στο σήμερα ο Πούτιν φονιάς, ο Πούτιν δολοφόνος.
    Ας κρίνουμε λοιπόν με νηφάλια την λογική κρίση ποιοι οι φονιάδες, ποιοι οι ψυχροί εκτελεστές, ποιοι οι καιροσκόποι, ποιοι οι δυνάστες των λαών.

  2. ΝΑΤΟ (δηλαδή ΗΠΑ) ο επόμενος διάδοχος της ναζιστικής Γερμανίας ,οικονομικός δυνάστης και εκμεταλλευτής όλων των υπολοίπων ακόμη και “συμμαχων” και όπου δεν μπορούν να το καταφέρουν τότε ανακαλύπτουν δικτάτορες ,πυρηνικά κλπ για να δικαιολογήσουν τις απεχθής πράξεις τους αλλά ποτέ μόνοι τους γιατί δεν έχουν τα αρχιδια για να το κάνουν ,πάντα θρασυδειλοι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ