Μποδοσάκειο Νοσοκομείο: Από έξω κι από μέσα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης

Πτολεμαΐδα 19-6-2024

Οι περισσότεροι ΔυτικοΜακεδόνες έχουν την απ’ έξω εικόνα του «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ» Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας. Από ΦΩΤΟ ή επισκέψεις. Μέσα στο δάσος Κουρί της Πτολεμαΐδας, με υψόμετρο 610 έως 747 μ και το καλύτερο κλίμα, επεκτείνονται οι εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου, σε ένα άνετο και με απεριόριστες δυνατότητες επέκτασης χώρο, με σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις!

Κακόβουλες φήμες πολλές φορές θέλουν να παρουσιάζουν το «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» με μικρές δυνατότητες στην παροχή της φροντίδας υγείας κυρίως λόγω έλλειψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και διάφορων άλλων σκωπτικών ευφυολογημάτων που δίνουν και παίρνουν, υπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα …. Δίχως να διαχωρίζουν την παροχή δευτεροβάθμιας που δύναται & τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας που αδυνατεί ακόμα να προσφέρει το Νοσοκομείο μας.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

Την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία γενικά του ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ την γνωρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών που εισήλθαν για περίθαλψη στο Νοσοκομείο. Αυτό το προσωπικό με τις όποιες ελλείψεις του, τα δίνει όλα για την παροχή ανθρώπινης και σωστής υγείας στους ασθενείς.

Η αναγνωρισμένη επιστημονική κατάρτιση των γιατρών που με πραγματικό ενδιαφέρον σκύβουν πάνω στο πρόβλημα του κάθε ασθενή δίχως διακρίσεις, το πρόθυμο νοσηλευτικό προσωπικό που με πλατύ χαμόγελο και καλοσύνη είναι δίπλα στον ασθενή και εξυπηρετεί τους πάντες ανταποκρινόμενο με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντά του, η γραμματειακή υποστήριξη για την απλούστευση των διαδικασιών εισόδου-εξετάσεων- και εξόδου. Αυτή είναι η εικόνα όλων των κλινικών του «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ». Είναι τα σημάδια τόσο της καλύτερης σε σχέση με το παρελθόν αντιμετώπισης των απληροφόρητων ασθενών, όσο και των αληθινών προθέσεων της διοίκησης του Νοσοκομείου μας, για την εφαρμογή μιας πλήρους και σύγχρονης προσφοράς στον πάσχοντα πολίτη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΕΠΕΙΡΙΑ: Για τη γιατρειά της υγείας μου, πρόβλημα χολολιθίασης (πέτρας στη χολή), επέλεξα να φιλοξενηθώ στην Χειρουργική Κλινική του «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ» Νοσοκομείου. Η επέμβαση έγινε με λαπαροσκόπηση από τον διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής γιατρό Ορέστη Τσιριπίδη και την εξαίρετη ομάδα του. Όλα πήγαν κατ’ ευχήν!

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Μετά το υπερηχογράφημα ραντεβού με τον χειρουργό γιατρό του Νοσοκομείου, ημερομηνία τελικών εξετάσεων, εισαγωγή στο Νοσοκομείο και την επόμενη ημέρα επέμβαση, παραμονή μιας ημέρας και έξοδος από το Νοσοκομείο!
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Όλη η διαδικασία δίχως καμία οικονομική επιβάρυνση !!!
Έχουμε χρέος ζωής μικρομεσαίοι, εργάτες και άνθρωποι λαϊκοί, να θυμόμαστε και να τιμούμε όλους τους πολύχρονους αγώνες που δώσαμε, όσοι τους δώσαμε, με διαμαρτυρίες, πορείες, μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις κ.α. για την παροχή & προστασία μιας αξιοπρεπούς δωρεάν δημόσιας υγείας.

Στις μέρες μας οι εργοδότες αλλά δυστυχώς και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, συνάπτουν συμβάσεις με ιδιωτικούς παρόχους υγείας, με πάγιες μηνιαίες συνδρομές και σημαντικά ποσοστά κάλυψης κάθε επίσκεψης-θεραπείας, γιατί μπορούν ακόμα …. Μεθόδους που δεν μπορούν να εφαρμόσουν άνθρωποι της βιοπάλης, Άνεργοι, Αγρότες, χαμηλόμισθοι-συνταξιούχοι. Αυτοί και άλλοι πολλοί που θα πάνε; Οδηγούν έτσι ασθενείς και αποθεματικά υγείας των ασφαλιστικών μας ταμείων, στις τσέπες αυτών που αντιστρατεύονται την παροχή δημόσιας δωρεάν υγείας και στερούν ζωτικούς πόρους από τα Νοσοκομεία μας.

Όταν πρόκειται για σοβαρές περιπτώσεις που αφορούν την παροχή τριτοβάθμιας παροχής υγείας που το «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» δυστυχώς δεν μπορεί να προσφέρει ακόμα, τότε ναι υπάρχουν και πάλι τα μεγάλα Νοσοκομεία της Θες/νίκης, των Ιωαννίνων κ.α.

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΣΚΟΜΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ – ΤΟ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ΜΑΣ –ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ – ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ – ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ !!!
ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ !!!
ΑΔΗΡΙΤΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ