ΣΑΒΒΑΤΟ, 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΔΙΑΦΟΡΑ

Στο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να πάνε σε συνέδριο στις 4 με 6 Οκτωβρίου, ταυτόχρονα με την εκλογή αρχηγού στο Πασοκ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Έντονοι ήταν οι διαξιφισμοί στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ το Σάββατο. Τα ζητήματα του εκλογικού αποτελέσματος, των καταστατικών αλλαγών στο Κόμμα και των δημόσιων τοποθετήσεων του Στέφανου Κασσελάκη κυριάρχησαν στην συνεδρίαση. Αποφασίστηκε το συνέδριο να διεξαχθεί 4-6 Οκτωβρίου.

Με τις ψηφοφορίες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εισήγηση Κασσελάκη πέρασε κατά πλειοψηφία ενώ καταψηφίστηκαν οι προτάσεις για δημοψηφίσματα αναφορικά με την ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου και τις καταστατικές αλλαγές, τις οποίες κατέθεσε η αποκαλούμενη «εσωκομματική αντιπολίτευση».

Επίσης, συγκροτήθηκε Οικονομική Επιτροπή, η οποία θα αποτελείται από τον οικονομικό διευθυντή Χρήστο Μαυροκεφαλίδη και τους Κασσάρα, Αλεξιάδη, Μελαχρινό, Πούλου και Κασιμάτη. Θα είναι επιφορτισμένη αρχικά με προτάσεις για τα κομματικά ΜΜΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *