Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Σάλος με τον Γιώργο Κυρτσο: Μια θέση κάτω από την Κολομβία – Μπράβο Κυριακο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με Μητσοτάκη γεμίσαμε μαφίες όλων των ειδών ενώ το δημόσιο χρήμα και οι κυβερνητικές αποφάσεις χρησιμοποιούνται για προώθηση συγκεκριμένων συμφερόντων σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος.

Έχει υπονομευτεί-ξανά από κυβέρνηση ΝΔ-
το οικονομικό μας μέλλον.

Ο κόσμος καταλαβαίνει,
σε γενικές γραμμές τι συμβαίνει.

Γι αυτό η διεθνής έρευνα του Pew Research Center μεταξύ 32 χωρών,
βγάζει την Ελλάδα προτελευταία σε οτι αφορά την εμπιστοσύνη των πολιτών στο δημοκρατικό σύστημα.

Η Ελλάδα 31η στους 32.

Μια θέση κάτω από την Κολομβία.

Μπράβο Κυριάκο!

    • Πρωτον…Γιατί η γάτα έχει ένα αυτί.
      Δεύτερον….Αφού εσύ τούς εμπιστεύεσαι γιατί κολλάς στον Κυρτσο..;
      Τρίτον…Σταμάτησε να τα παίρνει και είπε να τούς βγάλει στη σέντρα (Όχι ότι οι δικοί σου παίρνουν χαμπάρι)
      Τέταρτον…Να τη χαίρεσαι αυτή τη δημοκρατία (υποχρεωτικός εμβολιασμός, κυβέρνηση με 40% από το 50% του πληθυσμού που ψήφισε αρα ούτε 20% +Τα μπόνους.
      Πονηρε.

  1. Πρέπει να τον εκτιμήσεις, που έστω μετά την αποχώρηση του από τη ΝΔ , είδε και έχει το θάρρος να αποκαλύπτει την αλήθεια. Άλλωστε γι’αυτό τον έδιωξαν από τη ΝΔ, επειδή είχε αρχίσει να κάνει εποικοδομητική κριτική απο μέσα και δεν ήταν αρεστός. Φίλε , πρέπει και εσύ και εμείς να ξυπνήσουμε όπως ξύπνησε και ο Κύρτσος. Και είναι προς τιμή του.

  2. Εδώ και 30 χρόνια πρώτη φορά είδα κλιμάκιο Της Αστυνομίας αποτελούμενο από 2 περιπολικά και 6 αν θυμάμαι καλά Μηχανές της ομάδας Δίας στις αρχές της Πανεπιστημίου Παρασκευή 5/7/24 καί τον αξιωματικό με ύφος του αποφάσισε και διάταξε ο συγκεκριμένος τυροπιτακιας δεν καταλάβαινε τίποτα ότι κι αν του έλεγαν με πολύ αυστηρό ύφος ότι περνούσε από Μοτοσυκλέτες και ΙΧ αυτοκίνητο τα έγραφε όλα φαίνεται ότι αυτή η δημοκρατική χώρα ενδιαφέρεται για τούς πολίτες της τόσο πολύ που… Απαγόρευσε στην αστυνομική δύναμη να κυνηγάει Μαφιόζους και τούς επέτρεψε να κόβουν κλήσεις. Βλέπετε δεν φτάνουν τα χρήματα στο Μητσο Από το ΕΝΦΙΑ άλλωστε όπως είπε για την κατάργηση του το έκανε πράξη. Το κατήργησε ε’ αυτό δεν είναι δημοκρατία; Ούτε και από τα ΔΙΌΔΙΑ που έχει αφού να φανταστείτε σκέφτεται να τοποθετηθούν κι άλλα. Και αφού μιλάμε για δημοκρατία, δεν είναι δημοκρατία; να κάνει αύξηση από το 13% στο 24% τον ΦΠΑ 80% απάνω σχεδόν
    100% δεν είναι δημοκρατία, να βάζει το ρεύμα το λάδι και όλα τα υπόλοιπα στο χρηματιστήριο και εμείς να πληρώνουμε; Δεν είναι δημοκρατία να μας καίνε το Καλοκαίρι και να μας πνίγουν το χειμώνα; Δεν είναι δημοκρατία να έχουμε χάσει τον αριθμό των πόσο φόροι υπάρχουν; Όταν κάποτε ο μόνος φόρος που υπήρχε ήταν ένας καί μοναδικός φόρος της τάξεως του 3,6% σέ όλα. Δεν είναι δημοκρατία; Όχι πείτε μου. Η… μήπως έχουμε Χούντα; Ερώτηση κάνω. Γιατί τότε Διόδια δεν υπήρχαν ούτε ΕΝΦΙΑ όσο για την αστυνομία ασχολείται με αυτό που έπρεπε και εμείς κοιμόμαστε ήσυχοι με ανοιχτές πόρτες και παράθυρα. Βλέπετε τότε Η Αστυνομία ασχολείται με την εγκληματικότητα 100% και όχι να κόβει κλείσεις τροχαίας. Είναι λογικό λοιπόν σήμερα να είμαστε μια θέση πριν από την Κούβα.

  3. Πιο άχρηστη κυβέρνηση δεν υπάρχει. Μεθοδικά προσπαθούν να εξαφανίσουν την Ελλάδα και τους γηγενείς. Το θέμα είναι τι κάνει ο Λαός. Εαν ΝΔ, Σύριζα και Πασοκ δεν εξαφανίστουν από το πολιτικό σκηνικό γιατρειά στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Τα έχουν πουλήσει όλα. Δυστυχώς.

  4. Το σχόλιο ότι η Ελλάδα είναι μια θέση πριν την Κολομβία σε ότι αφορά στην εμπιστοσύνη του λαού στο δημοκρατικό πολίτευμα,που είναι τελευταία, άλλαξε …. χώρα!!! Η Κολομβία, έγινε ξαφνικά….Κούβα! Ο κάθε ηλίθιος πανίβλακας με τα δικά του κόμπλεξ!!! Έτσι του είπαν τα αφεντικά του!

    • Μα τόσο πρόβατο είσαι ρε συνονόματε; Δεν ντρέπεσαι λίγο να επιχειρηματολογείς με το όνομα δύο χωρών που είναι κορυφαίες στην εγκληματικότητα λόγω φτώχειας, που έχουν επιβάλει οι “μητσοτακηδες” της δικής τους χώρας,φερέφωνα μιας αμαρικανικής φασιστικής δικτατορίας με μανδύα δημοκρατίας;

  5. Κάποιους τους απασχολεί το λάθος που έκανα γράφοντας αντί για Κολομβία Κούβα. το συγκεκριμένο πρόβλημα της μιας θέσης ποιο κάτω από την Κολομβία δεν τούς λέει τίποτα. Γενικότερα από ότι φαίνεται αυτά τα ανθρωπακια είναι πανέξυπνοι καί δίχως Κόμπλεξ το ότι αφήνουν την ουσία και ασχολούνται με τρίχες. Δεν τους λέει τίποτα και φυσικά αυτοί δεν είναι ηλίθιοι παν ηλίθιοι Ελληναρες ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς και θα σώσετε την Ελλάδα.

  6. Όλα τα σχόλια που έχουν γραφτεί μέχρι εδώ για αυτά που είπε ο Κύρτσος και όσα θα γράφονται στην συνέχεια, είναι όλα μπούρδες όλοι κάνουν σχόλια με την άνεση τους βγάζουν το μένος εναντίον της όποιας κυβέρνησης και αν είναι, εδώ είναι η ΝΔ αύριο κάποια άλλη, οπότε όλοι λένε βλακείες εκ τού ασφαλούς και νοιώθουν μία ικανοποίηση ότι είπαν μια αλήθεια ή κάτι σωστό, τρίχες και μπούρδες λέτε όλοι και ο Κύρτσος.

    • Τρίχες κ μπούρδες είμαστε όλοι που ” νοιωθουμε μια ικανοποιηση ότι λέμε μια αλήθεια ή κάτι σωστο”????
      αντίθετα με κάτι τύπους σαν εσένα που είστε υπεράνω κ δεν βγάζετε κανένα μένος εναντίον της οποίας κυβέρνησης ε!τώρα είναι η ΝΔ αύριο θαναι κάποια αλλη(στην ουσία τραβάς τα κομμάτια αυτής της κυβερνησης) κ άσε τις περικοκλαδες…
      Με τα δικά σου μυαλά ακόμη θα προσκυνουσαμε τους αγάδες,,

  7. Η Κούβα είναι κορυφαία στην εγκληματικότητα; Υπάρχει “Μητσοτάκης” στην Κούβα; Φερέφωνο της αμαρικανικής φασιστικής δικτατορίας; Αρνάδα, μάλλον έχεις μπλέξει τα μπούτια σου πολύ άσχημα!

  8. Δεν είναι μόνο η ΝΔ και ο πρωθυπουργός, είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Σας σιχαίνομαι όλους μαζί. Καταστρέφετε την χώρα μου και έχετε ασυλία.

  9. Κυρτσοσ από το ΚΚΕ στην νέα δημοκρατία κριτική κάνει μόνο στο κόμμα που τον έστειλε στην ευρωβουλή από νεοδημοκρατεσ

  10. Με Κύρτσος ΧΑ χαχα!Να πας κε Κύρτσο να πληρώσεις το 1000.000€ που χρωστάς!!Γιατί δεν το ρυθμίζεις??Επίσης πες μας πόσα έφαγες σαν ευρωβουλευτής κ πόσα δάνεια πήρες??Με τι αμάξι κυκλοφορείς??Κ άσε κατά μέρους εσύ τις κατηγορίες έγινες κ δικηγόρος του ΣΥΡΙΖΑ??Από που κι ως που??Έχεις τσίπα επάνω σου η κάνεις τα ίδια με εκείνον τον αλήτη Παπαδημούλη??Με Πιτσιλη της ΑΑΔΕ με ακούτε για έλεγξε κ τους δύο πρώην!!

    • αγαπητέ Έλληνα καραγκιοζάκο αφισοκολλητή , τις πληροφορίες αυτές ρε κομματόσκυλο τις έχεις ο ίδιος ή σου τις μεταφέρανε για το ανάλογο σχόλιο? Πες και για τα δάνεια των κομμάτων ρε βολεμένε…

  11. Ο Κύρτσος έχει δίκιο όλα τα χρόνια του είναι Ν.Δ. ο Μητσοτάκης είναι ξένο σώμα στη Ν.Δ.
    Η Αστυνομία είναι για να φυλάει όλους τους πολιτικούς και να ψωνίζουν από τα σούπερ μάρκετ κουβαλώντας τά ψώνια. Μέχρι το Μένιο το Φουρθιώτη φύλαγαν.
    Το πρόβλημα είναι ότι σε 30 χρόνια δεν θα υπάρχουν Έλληνες μόνο αλλοδαποί μουσουλμάνοι. Το 23 πέθαναν 160000 και γεννήθηκαν 100000 . Έστω και έτσι η πλειοψηφία δεν είναι ελληνακια αλλά τα περισσότερα παιδιά είναι ξένα αλλά αφού γεννιούνται λογαριάζονται στις γεννήσεις αλλά είναι μεταναστακια. Με μισθούς πείνας και ανεργία φουλ και ένα υπόγειο 500 € Ενοίκιο περιμένουμε παντριες και παιδιά.
    Οπότε δεν υπάρχει σωτηρία αλλά και λεφτά να υπάρχουν οι γυναίκες παιδιά δεν κάνουν κοιτάνε καργιερα πρώτα αλλά μετά τα 35 είναι αργά για παιδιά ένα και πολύ είναι επομένως είμαστε χαμένοι από χέρι.

  12. Σαράντα χρόνια ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ κατάστρεψαν τη Ελλάδα Μαφία Ακρίβεια και ψέματα και φτώχεια Δυστυχία και αυτή τα λένε πάμε καλά

  13. Καλά τα λέει. Για να φύγει κάτι ήξερε. Ποιος εμπιστεύεται τούς πολιτικούς? Η πιό όμορφη εικόνα ήταν του μαθητή που τούς μουτζωσαι…

  14. ΤΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΙ ΠΑΣΟΚ ΚΙ ΑΠ’ΤΆ ΔΎΟ ΠΑΘΑΊΝΕΙΣ ΣΟΚ. Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗΣ ΠΡΟΕΡΧΌΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΈΦΕΡΕ ΑΣΤΥΝΌΜΕΥΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΊΑ ΓΙΑΤΊ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΈΦΤΑΣΕ ΣΤΟ 70% ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΈΒΑΛΕ ΝΑ ΚΌΒΟΥΝ ΚΛΉΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΊΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ 70% ΣΕ ΛΊΓΟ ΚΑΙΡΌ ΠΌΣΟ ΘΑ ΦΤΆΣΕΙ; ΌΤΑΝ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΔΙΑΣ ΑΝΤΊ ΝΑ ΤΗΝ ΈΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΤΈΛΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ ΝΑ ΚΌΒΕΙ ΚΛΕΊΣΕΙΣ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΈΣ ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΉΣ. ΞΈΡΕΤΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΤΙ ΛΩΖΆΝΗ ΤΙ ΚΟΖΆΝΗ; Ε ΤΙ ΚΟΛΟΜΒΊΑ ΤΙ ΚΟΎΒΑ ΚΙ ΕΜΕΊΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΜΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ