ΚΥΡΙΑΚΗ, 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Έντομο τσίμπησε 48χρονο που έκανε διακοπές – Ειναι διασωληνομενος στο νοσοκομειο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού νοσοκομείο Ηλείας ένας 48χρονος ο οποίος δέχθηκε τσίμπημα αράχνης στον Πύργο κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο 48χρονος πήγε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο νοσοκομείο έχοντας πόνους στο πόδι, ψηλά στο μηρό, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει ότι τον είχε τσιμπήσει το έντομο. Νωρίτερα ο ίδιος είχε πάει και σε ορθοπεδικό ο οποίος τον έστειλε στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης η υγεία του 48χρονου παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζοντας συμπτώματα που παραπέμπουν σε δηλητηριώδες τσίμπημα.

Ο άντρας διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο. Το προσωπικό του ιδρύματος έλαβε και οδηγίες από το Κέντρο δηλητηριάσεων προκειμένου να αντιμετωπίσει πιο κατάλληλα το περιστατικό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *