ΤΡΙΤΗ, 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Ροδος: Τούρκοι έκαναν εργασίες σε κεραία τηλεπικοινωνίας χωρίς άδεια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Χειροπέδες σε τρεις Τούρκους πέρασαν οι αστυνομικές αρχές στη Ρόδο καθώς έκαναν εργασίες σε κεραία τηλεπικοινωνιών χωρίς να έχουν την σχετικά άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Τούρκοι, δύο 41χρονοι και ένας 35χρονος, εντοπίστηκαν χθες το απόγευμα σε κεραία που βρίσκεται πάνω από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λίνδου.

Όπως μεταδίδει η dimokratiki.gr, υποστήριξαν ότι είχαν προσληφθεί από ελληνική εταιρεία αλλά, όπως διαπιστώθηκε, δεν έφεραν άδεια της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (EETT) για τις εργασίες αυτές ούτε και άδεια εργασίας.

Οι συγκεκριμένοι Τούρκοι, όπως αναφέρουν πηγές, έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την Εθνική Υπηρεσία Πληρφοριών (ΕΥΠ) με την δράση τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *