ΚΥΡΙΑΚΗ, 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΔΙΕΘΝΗ

Το Κοσσυφοπέδιο αυξάνει τα μέλη των Δυνάμεων Ασφαλείας του

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Με στόχο την αύξηση των μελών στις Δυνάμεις Ασφαλείας Κοσσυφοπεδίου η κυβέρνηση του Αλμπίν Κούρτι προκήρυξε διαγωνισμό για την πρόσληψη 300 νέων στρατιωτών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που διανεμήθηκε στα μέσα ενημέρωσης του Κοσόβου, ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους νέους και τις νέες, μεταξύ 18 και 25 ετών για την επιλογή που γίνει μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2024.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, όποιος θέλει να ενταχθεί στον Στρατό του Κοσσυφοπεδίου μπορεί να υποβάλει αίτηση συμπληρώνοντας τη φόρμα που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Άμυνας.

Η αύξηση των μελών του σώματος των Δυνάμεων Ασφαλείας Κοσσυφοπεδίου, συμπίπτει με την αύξηση των μελών των στρατιωτικών αποστολών στην KFOR των δυνάμεων του ΝΑΤΟ.

Αποκλειστικά στο  ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *