15/04/2021

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ !! ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ;

Array
CEA0CE91CEA0CE9FCEA5CE9BCE99CE91CEA3
CE9ACE9BCE99CEA3CE951Απο ΕΓΚΥΡΗ στρατιωτική πηγή, μας ήρθε η πληροφορία ότι οι Τούρκοι προέβαλλαν βέτο και απείλησαν με ΘΕΡΜΟ επεισόδιο, αν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κ.Παπούλιας, μετέβαινε με ελικόπτερο SUPER PUMA, στο Φαρμακονήσι, για τον αγιασμό των υδάτων την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2008. Οι Τούρκοι αμφισβητουν την Ελληνική κυριαρχία και πέρα απο τις γκρίζες ζώνες.
Η Ελληνική Κυβέρνηση για άλλη μια φορά παραπληροφόρησε τον Ελληνικό λέγοντας ότι όλω … “κακοκαιρίας” δε μπορούσε να πετάξει το super puma !! (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ !!) και .. αναγκαστικά ο Πρόεδρος πήγε με σκάφος του Λιμενικού!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΛΛΟΣΤΕ ΟΤΙ:

ImageΠροτού καν συμπληρωθεί 24ωρο από την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια στο Αγαθονήσι- που μαζί με το παρακείμενο Φαρμακονήσι αποτελούν τον νέο «στόχο» της Τουρκίας- η Άγκυρα προχώρησε σε πολλαπλές στρατιωτικό προκλήσεις σε αέρα και θάλασσα. Πρώτη φορά μάλιστα επιχείρησε να κατοχυρώσει με στρατιωτικό τρόπο «τουρκική κυριαρχία» στη συγκεκριμένη περιοχή! Μάλιστα για να πετύχει τον στόχο της δύο τουρκικά F-16 επιτέθηκαν ευθέως με «ελιγμούς προσβολής» («8άρια») κατά ελικοπτέρου Super Ρuma που αναζητούσε ναυαγούς την ώρα που αυτό προσπαθούσε να προσγειωθεί στο Φαρμακονήσι για να αποφύγει κλιμάκωση της έντασης. Τα F-16 πέταξαν μόλις 100 μέτρα πάνω από το ελικόπτερο και ενώ αυτό βρισκόταν 60 μέτρα πάνω από το ελικοδρόμιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ