ΚΥΡΙΑΚΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026
ΔΙΑΦΟΡΑ

Κώστας Βαξεβάνης: Ο Βενιζέλος δικαιούται με την εκλογή του στην ύπατο Πολιτειακό αξίωμα, να σφραγίσει την πορεία της Ελλάδας προς το σύμπαν Μητσοτάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Από άποψη ουσίας, το ποιος θα είναι ΠτΔ δεν έχει καμία σημασία.

Σημειολογικά ωστόσο, ο Βενιζέλος δικαιούται με την εκλογή του στην ύπατο Πολιτειακό αξίωμα, να σφραγίσει την πορεία της Ελλάδας προς το σύμπαν Μητσοτάκη. Και βέβαια την πορεία προς τη λήθη και τον πολιτικό εκφυλισμό.

IMG 1972

Μία απάντηση στο “Κώστας Βαξεβάνης: Ο Βενιζέλος δικαιούται με την εκλογή του στην ύπατο Πολιτειακό αξίωμα, να σφραγίσει την πορεία της Ελλάδας προς το σύμπαν Μητσοτάκη”

  1. Τόση προσπάθεια έκανε ο Βενιζέλος το 2001. Να παραγράφονται σύντομα τα αδικήματα των υπουργών. Δεν πρέπει αυτός ο γίγαντας της πολιτικής να γίνει ΠτΔ. Έχει και ένα εκτόπισμα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *