Ο Άγνωστος Στρατιώτης και οι γνωστοί πολιτικοί…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως είναι αυτό άγραφο γραμμένο, ο Πρόεδρος την Δημοκρατιας μετα την ορκομωσία του στη Βουλή, πηγαίνει αμέσως στον προαύλιο αυτής εκεί που βρίσκεται το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, και επισκεπτόμενος αυτό καταθέτει Στέφανο τιμής.

Όλοι ξέρουμε το τι σημαίνει και άγνωστος (μηδέποτε ταυτοποιηθείς) και σρατιώτης, οποίος έπεσε για να μην διαβούν την γραμμή των συνόρων της Ελλάδας γνωστοί κατακτητες. Και παρόλο του υπάρχοντος μνημείου αφανούς ναύτου, πάντοτε ο άγνωστος στρατιώτης καλύπτει συμβολικά τον κάθε ένστολο φρουρό των συνόρων σε γη, αέρα, και θάλασσα.

Όλος ο κόσμος λοιπόν θα δει με τι μούτρα θα πράξει αυτό ο, ακόμα πιο κορδωμένος, εκλεγμένος από την Βουλή Προεδρος της δημοκρατίας μας, Άρχων, σε μια διαδικασία που αυτός που τον πρότεινε φέρεται εκφερθείς να φέρνει τον Τούρκο στην καρδιά του Αιγαίου, και πάντα ειρηνικά!

Αυτοπαινευόμενος πως εξασφάλισε την Ειρήνη στους Έλληνες. Σε λίγους μήνες θα γνωρίζουμε το άν θα αποσυρθούν η όχι, τα ως άνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ