Σάλος με τον Σπύρο Τσεκούρα από την Μάγισσα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο αγαπημένος ηθοποιός Σπύρος Τσεκούρας που καθιερώθηκε στη συνείδηση του κόσμου από την συμμετοχή του στην «Μουρμούρα» και φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά Μάγισσα του Αντ1 σε ένα πολύ πετυχημένο ρόλο.

Μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και πως ήρθε η πρόταση για την «Μουρμούρα».

Για τον πατέρα του ανέφερε «Ο πατέρας μου είχε τελειώσει την Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή αλλά αναγκάστηκε να την παρατήσει για να ακολουθήσει τη δουλειά του πατέρα του, στα πανηγύρια. Ήταν ένας μαχητής, είμαι περήφανος για τον πατέρα μου… Στα πανηγύρια κοιμόμασταν στον δρόμο, σε ράντζα, μέχρι να φτιάξουμε την παράγκα. Έπρεπε να μείνω μόνος μου για 3-4 μέρες μόνος μου μαζί με την αδερφή μου ή και τις δύο μου αδερφές. Ήταν δύσκολα»

«Το καλοκαίρι στα πανηγύρια, ένα μεσημέρι άρχισα να διαβάζω “Το Υπόγειο” του Ντοστογιέφσκι δυνατά και εκεί στεναχωρήθηκα. Είπα ότι αυτή τη δουλειά πρέπει να την κάνω» είπε μεταξύ άλλων για την απόφαση του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Για το πως του έγινε η πρόταση για την «Μουρμούρα», ο Σπύρος Τσεκούρας ήταν περιγραφικότατος «Είχα πάει τον γιο μου, Γιάννο, στον παιδίατρο και με πήραν τηλέφωνο να μου προτείνουν να παίξω στην “Μουρμούρα”. Έκλεισα το πρώτο τηλέφωνο που μου έκαναν για τον ρόλο. Τηλεφώνησα μετά και έπαθα πλάκα. Δεν ήρθε εύκολα το “Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα”, έκανα πολλά κάστινγκ. Έψαχναν ένα ζευγάρι που να τους κολλάει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ