Εξοργισμένοι Ινδοί λιντσάρουν τον αρχηγό της συμμορίας ισλαμιστών βιαστών που βίασε, βασάνισε και εκβίασε δεκάδες νεαρά κορίτσια στο Μποπάλ.
Η υπόθεση της συμμορίας ισλαμιστών που κατηγορείται για βιασμούς κοριτσιών Ινδουιστών στο Μποπάλ της Ινδίας προκαλεί σοκ, με τις αρχές να συγκρίνουν το μοτίβο δράσης της με την υπόθεση Ajmer του 1992, όπου δεκάδες κορίτσια είχαν πέσει θύματα παρόμοιας εκμετάλλευσης
Η αστυνομία του Μποπάλ συνέλαβε τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και τον Ali από την περιοχή Nizamuddin Colony, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια απόπειρας διαφυγής και βρίσκεται υπό κράτηση για ανάκριση. Ο ίδιος παρίστανε τον άθεο, διατηρούσε σχολή χορού και με αυτόν τον τρόπο έβρισκε θύματα για την συμμορία του.
Οι κατηγορούμενοι φέρονται να χρησιμοποιούσαν ναρκωτικές ουσίες, όπως μαριχουάνα, για να εξαναγκάσουν τα θύματα, ενώ τα ανάγκαζαν να καταναλώνουν κρέας και να φορούν μπούρκα, πιέζοντάς τα να ασπαστούν το Ισλάμ
Η υπόθεση έχει προκαλέσει οργή, με πλήθος να επιτίθενται στους ισλαμοφασίστες έξω από το δικαστήριο του Μποπάλ, απαιτώντας δικαιοσύνη για τα θύματα, που περιλαμβάνουν φοιτήτριες από το πανεπιστήμιο TIT.
Το σκάνδαλο έχει πάρει πολιτικές διαστάσεις, με τον βουλευτή του BJP στο Μποπάλ, Rameshwar Sharma, να χαρακτηρίζει το περιστατικό «ισλαμιστική συνωμοσία» και να ζητά την δημόσια τιμωρία των δραστών.
Παράλληλα, η έννοια του «Love Jihad» που αναφέρεται στην υπόθεση παραπέμπει στις συμμορίες ισλαμιστών παιδοβιαστών της Βρετανίας. Χαρακτηριστικό ότι στην υπόθεση παρενέβη η διαβόητη Επιτροπή Μουσουλμάνων της Βρετανίας για να δηλώσει ότι τέτοιες κατηγορίες στερούνται αποδεικτικών στοιχείων και στοχεύουν στη δυσφήμιση της μουσουλμανικής κοινότητας!! Κτήνη που καλύπτονται πίσω από εγκληματίες τύπου Στάρμερ…
Στην Ινδία, πολιτείες όπως το Uttar Pradesh και η Madhya Pradesh έχουν προωθήσει νόμους κατά του εκβιαστικού εξισλαμισμού.