Γιώργος Καραμερος: Καμία εμπιστοσύνη στον Έλληνα πρωθυπουργό και το μη δεσμευτικό μνημόνιο που υπέγραψε σήμερα με την Ιταλίδα ομόλογό του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καμία εμπιστοσύνη στον Έλληνα πρωθυπουργό και το μη δεσμευτικό μνημόνιο που υπέγραψε σήμερα με την Ιταλίδα ομόλογό του. Ό,τι γίνεται νόμος ισχύει και δυστυχώς η κυβέρνηση ΝΔ τον Ιούνιο του 2022, 8 μήνες πριν το έγκλημα στα Τέμπη έφερε προς κύρωση στη Βουλή τροποποιημένη τη σύμβαση που είχε υπογραφεί τον Νοέμβριο του 2020 μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ/Hellenic Train.

Με αυτή αφενός οι ελάχιστες υποχρεωτικές επενδύσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ/Hellenic Train σε τροχαίο υλικό και υποδομές μειώθηκαν από τα 645 στα 77 εκατομμύρια ευρώ, οι δε οικονομικές υποχρεώσεις του Ελληνικού Δημοσίου ύψους 750 εκατ. ευρώ παρέμειναν αμετάβλητες αλλά αφαιρέθηκε η υποχρέωση ολοκλήρωσης της σύμβασης 717 και του ETCS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ