Η αντιπροσωπεία των Τούρκων του Κοσσυφοπεδίου ετοιμάζεται να φέρει τη χαρά των εορτών στο Κοσσυφοπέδιο με τριήμερες εκδηλώσεις και συναυλίες στο πλαίσιο της 19ης Μαΐου για την Ημέρα Μνήμης του Ατατούρκ, τη Νεολαία και τον Αθλητισμό.
Εκτός από τις συναυλίες όπου θα εμφανιστεί η Μπάντα της Διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με μαθητές και καθηγητές στους τουρκικούς Στρατώνες Σουλτάν Μουράτ.
Οι εορτασμοί θα ξεκινήσουν με μια συναυλία στο κέντρο της πόλης του Πρίζρεν στις 18 Μαΐου 2025. Η υπαίθρια συναυλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 15:00 και 16:00, θα είναι ανοιχτή στο κοινό.
Τη δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων, 19 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις στους Στρατώνες Σουλτάν Μουράτ με τη συμμετοχή προσκεκλημένων καθηγητών και μαθητών.

Το τελευταίο σκέλος των εορτασμών θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα Πρίστινα στις 20 Μαΐου 2025. Ο ενθουσιασμός της 19ης Μαΐου θα εξαπλωθεί σε όλο το Κοσσυφοπέδιο με τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 19:00 και 20:00 στην πλατεία Ζαχίρ Παγιαζίτι, σημειώνουν τα μέσα ενημέρωσης του Κοσσυφοπεδίου.
—