Ο Ηλίας Μαμαλάκης περιγράφει πώς είναι το καλό σουβλάκι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρει:

Το σουβλάκι και οι σουβλατζήδες
Μ έναν πρόχειρο υπολογισμό σ όλη την επικράτεια πρέπει να υπάρχουν πάνω από 100000 σουβλατζίδικα
Τα περισσότερα εξ αυτών αγοράζουν έτοιμα τα υλικά τους( σουβλάκια γύρω κεμπάπ τζατζίκι σάλτσες κτλ
Κάποια εργοστάσια έχουν ποικιλία από σκευάσματα
Τρία είδη χοιρινά σουβλάκια αλλά τόσα κοτόπουλο

Μ αυτόν τον τρόπο ο σουβλατζής διαλέγει την ποιότητα που θέλει
Από κει και μέρα αστα να πάμε
Ψήστης τυλιχτής αποφασίζουν για το τελικό προϊόν
Αλλοι βαριούνται άλλοι κάνουν μηχανικές κινήσεις και όλοι καμαρώνουν ότι κάνουν το καλύτερο σουβλάκι
Μπούρδες

Το σουβλάκι θέλει μεράκι υπομονή και επιμονή
Η πίτα και λαδωμένη και καλά ψημένη
Η ντομάτα ψιλές φέτες μαζί με μπόλικο μαϊντανό και το κρεμμύδι περασμένο από αλμυρό νερό να φύγει η αψάδα και η ελαφρά πικρίλα
Τέλος αλάτι και μπόλικη γλυκεια πάπρικα
Αλλοι τα καταφέρνουν άλλοι τα κλείνουν
Είναι δύσκολη δουλειά και χρειάζεται επιμονή

Τώρα στον τομέα μάρκετιγκ
Έχουμε το εξής φαινόμενα
Ή ένα βιντεάκι που θα το φτιάξει ένας φίλος του ιδιοκτήτη και θα είναι άρες μαρες κουκουνάρες ή θα πλησιάσουν τον ιδιοκτήτη παρεούλες από κοριτσόπουλα και θα του προτείνουν για μερικά κατοστάρικα να του φτιάξουν βίντεο
Και τα κάνουν και δεν είναι κακά αλλά δεν είναι πιστικά

Δύο λαμπρές εξαιρέσεις ο Κώστας αντωνιαδης ή iron5 που μπαίνει και σε εστιατόρια και μπαρ και είναι αξιόπιστος
Και θεός των βίντεο ο φλουτσου φλουτσου που δεν κάνει κριτικές αλλά και συγκρίσεις μεταξύ μαγαζιών
ορισμένα μαγαζιά τα πήγε ουρανό και άλλα στον πάτο
Εσείς από που τρώτε σουβλάκι;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ