ΠΕΜΠΤΗ, 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έλενα Κουντουρά: Η απάντηση της για τα fake news που διαδίδει ιστοσελίδα απάτης με Βελγική επωνυμία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

“Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δέχεται επίθεση με fake news από ιστοσελίδα απάτης (scam website) στο εξωτερικό που κατηγορεί 150 πρώην και νυν Ευρωβουλευτές, Έλληνες και ξένους, για δήθεν σχέσεις με τρίτη χώρα.

Πρόκειται για μία ιστοσελίδα που φέρει βελγική επωνυμία και η οποία εσκεμμένα κατασκευάζει και διασπείρει ψευδείς ειδήσεις.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχουν ήδη ενημερωθεί από τους Ευρωβουλευτές, έχουν επιληφθεί θεσμικά και διερευνούν ποιοι κρύβονται πίσω από αυτήν την ιστοσελίδα- φάντασμα.

Παρακαλώ άμεσα να αποσυρθούν όλα τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις που με αφορούν με το ψευδές συκοφαντικό περιεχόμενο και να σταματήσει η αναπαραγωγή τους.  Διαφορετικά, επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *