Σε νέα καταγγελία προέβη ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Αθήνας όσον αφορά στο σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ο Δημοσθένης Πάκος, ανέφερε ότι υπάρχουν υπόνοιες ότι στην Κρήτη έπαιρναν επιδοτήσεις από τα ευρωπαϊκά κονδύλια και για χασισοφυτείες.
Όπως σημείωσε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Αθήνας, είναι γνωστό ότι υπάρχουν άτομα σε ορισμένες περιοχές που εμπλέκονται με εμπόριο ναρκωτικών και όταν οι αστυνομικοί πηγαίνουν για ελέγχους, τους πυροβολούν.
“Θα πρέπει να ελεγχθούν εάν έπαιρναν επιδότηση και είχαν χασισοφυτείες. Δεν μπορεί εγώ να τον κυνηγάω να τον βάλω μέσα και εκείνοι να παίρνουν επιδοτήσεις”, είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Παράλληλα σημείωσε ότι υπάρχουν πολλά περιστατικά εναντίον αστυνομικών σε ορισμένες περιοχές της Κρήτης.
«Παλαιότερα οι αστυνομικοί στην Κρήτη ζητούσαν, άτομα που εμπλέκονταν με διακίνηση ναρκωτικών να μην παίρνουν επιδοτήσεις. Δεν πρέπει να το δούμε; Δηλαδή ένας που κάνει διακίνηση ναρκωτικών και όταν πλησιάζει η αστυνομία πυροβολεί τους αστυνομικούς, εάν παίρνει και δημόσιο χρήμα; Πρέπει να το δούμε αν ισχύει. Εγώ ξέρω ότι οι συνάδελφοι παλεύουν με τα θηρία και θα ήθελα να δω εάν και εφόσον άνθρωποι που εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών είναι μέσα στις επιδοτήσεις. Ή συγγενικά τους πρόσωπα», είπε χαρακτηριστικά.
«Μερακλίδικες» Επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ και σε καλλιέργιες ναρκωτικών στην Κρήτη 🤣
Νέα καταγγελία για χασισοφυτείες που έπαιρναν επιδότηση pic.twitter.com/b9R7tr7YI1
— avgerinosx (@avgerinosx) July 2, 2025
![Γελάνε (και οργίζονται) και τα τσιμέντα στις Βρυξέλλες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Ακόμη και οι χασισοφυτείες έπαιρναν επιδότηση [βίντεο] 1 Logo](https://www.olympia.gr/wp-content/uploads/2022/07/4-1.jpg)
Οικονόμου το κόμμα σου είναι ότι χειρότερο έχει η Ελλάδα
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ .οι πολιτικοι αγονται και φερονται απο εξυπηρετήσεις και ρουσφετια ,βρεθηκε η ευρωπαϊα εισαγγελεας που ειχε δυναμη και μια υπαλληλος απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ Η.Κ Τυχεροπουλου που την απαξιωσαν με Ε.Δ.Ε και μυνήσεις που εαν δεν ειχε την καλυψη της ευρωπαίας εισαγγελεας και θα την απολυαν και στην φυλακη θα την βάζαν ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. η ατιμωρισια των απατεωνων και η τιμωρια οσων ξεσκεπαζουν τετοια εγγληματα .