ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ντορα Μπακογιάννη: Τιμήσαμε σήμερα, στους Τάφους των Βενιζέλων, τη μνήμη του Ελευθερίου και του Σοφοκλή Βενιζέλου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τιμήσαμε σήμερα, στους Τάφους των Βενιζέλων, τη μνήμη του Ελευθερίου και του Σοφοκλή Βενιζέλου

Για μας τους Κρητικούς, ο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι μια φυσιογνωμία η οποία ακόμη και σήμερα μας καθοδηγεί, μας εμπνέει και μας προτρέπει να σταθούμε στο ύψος των ευθυνών μας.

IMG 3600 IMG 3601

Αιωνία τους η μνήμη. Η Κρήτη και η Ελλάδα ολόκληρη τους ευγνωμονεί.

IMG 3602 IMG 3603

2 απαντήσεις στο “Ντορα Μπακογιάννη: Τιμήσαμε σήμερα, στους Τάφους των Βενιζέλων, τη μνήμη του Ελευθερίου και του Σοφοκλή Βενιζέλου”

  1. Η ΕΒΡΑΙΑ ΑΙΜΟΜΙΚΤΙΚΗ ΝΤΟΡΑ (ντορα ελεγαν ενα αλογο που ψοφησε πριν χρονια, αυτη η σκυλα δεν λεει να ψοφησει), ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

  2. Δεν ειναι ολοι οι Εβραιοι το ιδιο οπως σωστα αναφερεις διοτι προξενησε τη Μικρασιατικη Καταστοφη και κατοπιν προτεινε τον δολοφονο σφαγεα Μουσταφα Κεμαλ για να παρει το Νομπελ Ειρηνης .

    Εγω σαν Ελληνας πολεμιστης αντιπαραθετω τον ηρωα Ελληνοεβραιο Συντσγματαρχη Μαρδοχαιο Φριζη που επεσε μαχομενος ως ηρωας στο μετωπο της Αλβανιας.
    Με τιμη στους ηρωες . Φ,Π, Ανδρεας Γουλας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *