Περατώθηκε λοιπόν και η επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Λιβύη που μετέβη για το θέμα των μεταξύ μας θαλασσίων ζωνών που μονομερώς προκάλεσε παραβίαση η Λιβύη, Ανατολική και δυτική.
Εδώ ανακύπτει ένα θέμα. Εκτός από τις αγκαλιές που πήγε εκεί και έπαιξε με Λίβυους ο Γεραπετρίτης, για ποιον άλλο λόγο ταξίδεψε γυρίζοντας όπως αναμενόταν, δηλαδή όπως πήγε.
Πως λοιπόν η Αίγυπτος αποδέχτηκε την μέση γραμμή του διεθνούς δικαίου και η Λιβύη όχι; Απλό η Λιβύη εκτελεί ότι της υπαγορεύει ο Ερντογάν, και αυτό το γνωρίζαμε, πλην του ΥΠΕΞ, άπαντες. Άρα, προς τι τα ταξίδια και οι αγκαλιές; Το θέμα είναι γενικότερο και συνίσταται στο ότι εδώ δεν υπάρχει κυβέρνηση! Δεν υπάρχει κυβέρνηση ικανή να διαχειριστεί καταστάσεις πριν αυτές προκύψουν, για το πως θα τις διαχειριστεί, αν ποτέ, προκύψουν τέτοιες, σαν αυτές που μας προκύπτουν.
Δεν είμαστε η μόνη Ευρωπαϊκή χώρα με σύνορα στην Μεσόγειο. Υπάρχουν κι άλλες, όμως μόνο εμείς προβληματιζόμαστε, όταν πάντοτε και κατά κανόνα, απαράβατο, αιφνιδιαζόμαστε, από των Εθνικών μας ζητημάτων καταστάσεις, ως «απρόβλεπτες» χαρακτηρισμένες από αυτούς που μας κυβερνούν, και έτσι μας βρίσκουν πάντοτε ανέτοιμους, και πάντα καθυστερημένους.
Το αυτό αφορά και το 80% του Εθνικού μας Κοινοβουλίου, που απασχολείται πρώτο και καλύτερο με τα κομματικά του, και όχι με τα Εθνικά μας. Το βλέπουμε από τις προτάσεις για σύσταση επιτροπών εξέτασης ή προανάκρισης ή με ότι άλλο της διαφθοράς σχετικά, όπως και τα σημερινά, που είναι μια χρόνια ασθένεια των δικών μας κυβερνώντων, που μας μαστίζει, και πάντοτε εκτός χάραξης μιας ακόμα πολυσχιδούς και ΜΟΝΙΜΗΣ, επιτροπής, εξωτερικής πολιτικής επί των Εθνικών θεμάτων, από εντός του Κοινοβουλίου μας των διακομματικής, και όχι ανάλογα της κομματικής τους, απαραίτητα, μέσα στο Κοινοβούλιο δύναμης.

Όταν μια χώρα ασχολείται με το πως θα μοιράσει το χρήμα του λαού στης τσέπες τους δεν μένει καιρός για να ασχοληθούνε με τα θέματα της πατρίδας όλα τα κράτη γύρω μας αναπτύσσονται, εμείς για το μόνο που μας νοιάζει είναι ποίος θα κλέψει ποίον
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΕΤΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ
Οταν δεν τοχεις με το ψησιμο και εμαθες απο νωρις να σκύβεις,,,,, ,που είσαι ρε Ανδρέα!!!
ΑΠΟ ”ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ” ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΕΡΜΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
Οι Έλληνες να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους, να βγούν στούς δρόμους και να ξαναφωνάξουν ΟΧΙ δέν θα περάσει στους προδότες να συνεχίσουν να ξεπουλάνε την Πατρίδα !! Διαδώστε το παντού με κάθε μέσον ! Φτάνει πιά με τούς δειλούς και τούς
προδότες.